返回列表 发帖
原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 11:55 发表

[m_得意] 你倒告诉我你所谓的"几天"是要几天呢?知道"几"是什么含义吧?

你地要证明自己没外挂OM是需要几天时间么?几天不用就代表你地不用了呀?我唔似得你,没图得个讲字

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 11:57 发表

大佬?哈哈~我们这里都是朋友,没有大佬~
莫非你们还是什么黑社会啊?~

叫亲大佬就黑社会啊?朋友原来唔嚟gvg就扣住晒人地d装备咁啊?你咁定义朋友咖原来

原帖由 kaulunkay 于 2008-3-26 11:57 发表

含你老母啊含,好似你咁含住条7周街走咁啊?唔係吖伐,吹箫岩你多d

没见过这种鸟哦~

呔~我乃秒杀波利是也~寒~这么多波利……闪先~

原帖由 濑户璨 于 2008-3-26 11:59 发表

你地要证明自己没外挂OM是需要几天时间么?几天不用就代表你地不用了呀?我唔似得你,没图得个讲字

问题是我没图照样可以叫人认~有本事你也来个看看~

原帖由 kaulunkay 于 2008-3-26 12:00 发表

叫亲大佬就黑社会啊?朋友原来唔嚟gvg就扣住晒人地d装备咁啊?你咁定义朋友咖原来

[m_傻笑] 扣装备?原来你们盟里面这么黑暗的啊?这种事情都做啊~

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 12:01 发表

问题是我没图照样可以叫人认~有本事你也来个看看~

我又不是市井流氓,不喜欢强词夺理,你喜欢耍诬赖就继续耍咯,我地睇戏之嘛,你以为自己好出位咩

原帖由 濑户璨 于 2008-3-26 12:03 发表

我又不是市井流氓,不喜欢强词夺理,你喜欢耍诬赖就继续耍咯,我地睇戏之嘛,你以为自己好出位咩

[m_傻笑] 你不是还要准备真人PK嘛~记得带好你的刀哦~最好是带好枪

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 12:05 发表

[m_傻笑] 你不是还要准备真人PK嘛~记得带好你的刀哦~最好是带好枪

你继续强词夺理呀,没深度

原帖由 kaulunkay 于 2008-3-26 11:59 发表

咩啊陈皮?你d包皮dump到落地仲未去睇医生啊?

[m_星星眼] 你是不是羡慕大家都有,就你没有啊~

原帖由 濑户璨 于 2008-3-26 12:06 发表

你继续强词夺理呀,没深度

[m_吐] 哇~你说得好有深度啊~

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 12:07 发表

[m_吐] 哇~你说得好有深度啊~

知道就好

原帖由 濑户璨 于 2008-3-26 12:08 发表

知道就好

[m_吐] 马不知脸长

EK唔系怕见到5T班人,系怕出到黎发现自己技术不如猪丁,自己颜面无存

原帖由 cloud811101 于 2008-3-26 12:10 发表

[m_吐] 马不知脸长

马不知几可爱,我喜欢马

ITE又有外挂```无尽又有内挂````你地又话5T有外挂``神话有内挂```甘咪岩咯``公平咯``咪打咯````无聊到到赖呢D野```大家都有噶就唔好话人地啦``[m_得意]