返回列表 发帖

尘婶.你做完你老公的专用妓女了?那么有空

原帖由 傲雪 于 2008-3-23 05:17 发表

你说的哦,我明天就把EK拉上来话想领教。

E?喂``火星怪物```你主人呢`~?又话叫拉距上来既``?死左啊`?
静系识吹水``翻火星啦```地球真系好危险架

蓝天不用的话,我才怕啊....
狼心狗肺的人始终都有人认为距是好人;
用心良苦的人始终都有人认为距是虚伪;
十恶不舍的人始终都有人认为距是为世所逼;
与世无争的人始终都有人认为距是伪善;
站在吾同的立场是可以将同一件事有吾同的看法。
没有最懦夫的人,只有更最懦夫的我。

狗閪OH SHIT都5知道自己算老几。又5称下自己有几多斤两。一个二打六死出离同我吹水。无大无细..听闻说G会高层在讨论跟蓝天联盟噶问题噢。到时候就好玩啦,讲真我地盟就真系好期待啦。大家都知道现在噶GVG够郁闷噶啦。5搞下气氛点得呢。不过到时候啦噢。G会如果真系过咗去。5知道对面盟噶边个会会比人吃咗呢?定系直接解盟丢翻去钟楼首都呢?ITE?定系无极限呢?到时候呢两个会“合并”就最好啦。5好搞个其中一个会“离盟”喔。5系我地5T会追你地90条街噶。自己执生啦

原帖由 |▍`淚﹎丶 于 2008-3-25 12:01 发表
狗閪OH SHIT都5知道自己算老几。又5称下自己有几多斤两。一个二打六死出离同我吹水。无大无细..听闻说G会高层在讨论跟蓝天联盟噶问题噢。到时候就好玩啦,讲真我地盟就真系好期待啦。大家都知道现在 ...

SB FD祢错喇..G会喺冇可能同蓝天同盟嘅..除非Can.老头同老狗退出ro....

我相信can晤会换会或者同蓝天合并的.

老狗已仙逝,老头没发表啥,CAN几百年出现一次,G会到底谁说了算....

出了Ro什么都不是……吵吧吵吧!哎!中国的未来青年~在哪里额- -闪人别同他们吵了!就那么几个没挑战性的- -闪

飘额飘~半离开ro的人闪过

原帖由 kaulunkay 于 2008-3-24 08:20 发表

你唔识果d就叫马甲啊捞seo?咁咪成广州都係?

记得继续充好点卡星期3,5,6上来俾我地鱼肉喔,千其无放弃啊

有名有姓报上来咯。

我这次上论坛就是来找死的。快开4队5T机器人来鱼肉我吧。来啊~

原帖由 屎太林 于 2008-3-24 12:52 发表
败军之将无没资格响到JJYY,以家蓝天唔够人打就赖人地用内挂了,好好笑阿~~~哈哈~~~~以前蓝天占优势时不也是高调出席么,点阿?以家受唔住人地高调了?脑羞成怒?

有没有资格还轮不到一个马甲说三道四。

原帖由 ︶ㄣ劍の楓" 于 2008-3-24 18:06 发表

[m_倒] [m_倒] [m_倒]
道高一尺,魔高一丈...

你不觉得自己智商太低了吗?几次都被我抓住了。

原帖由 pt傻包 于 2008-3-25 00:51 发表

E?喂``火星怪物```你主人呢`~?又话叫拉距上来既``?死左啊`?
静系识吹水``翻火星啦```地球真系好危险架

这话让我确信你们已经准备好4队机器人了。

原帖由 傲雪 于 2008-3-25 16:56 发表

有名有姓报上来咯。

我这次上论坛就是来找死的。快开4队5T机器人来鱼肉我吧。来啊~

你咩鸡饲料啊?差人查牌啊?军佬都唔泻你啦定係唔识睇我个ID係咩意思啊?  

你死你Jian你嘅事,有边个国家打仗可以用小米+步枪唔用而浪费到去用原子弹咖?

'我好享受敌人响我面前一个一个咁死去'

'等人地继续充点卡月卡嚟俾我地杀'