返回列表 发帖
顶下战报先~

原帖由 zjy311 于 2008-2-2 23:58 发表
次次4个会..打完还要刷喇叭...怕怕鸟

你5T也好几个会好嘸?只是一起换个名字而已,衰就当然一起衰的拉。
哎,你个脑念5开的。

人若无名,便可专心练剑。

老狗,会里那位白露是哪种类型的CK,我以前看她GVG竟然戴飞机头....
人若无名,便可专心练剑。

哎~~~无办法~~~山中无老虎,犸骝称大王~~~

可笑的新城战~~~鹤立鸡群~~~风吹时,不知冷不冷~~~

是要多作宣传了~~~不然,空站,哪会有趣呢~~~王者~~~嘻嘻~~~
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

ban.咪甘話人喇.人地神話話齋.有得跳咖先叫GVG.

原帖由 钵仔糕déE恋 于 2008-2-3 01:59 发表

你5T也好几个会好嘸?只是一起换个名字而已,衰就当然一起衰的拉。
哎,你个脑念5开的。

如果无尽盟拆开来打又会点呢??YY下先...

PS:衰在5系4个会长走晒出来跳...失败呢
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

5跳5叫GVG 5跳5叫会长号 当然打5掂
眼训~~~

特登上离澄清一下,免得到时我们正常上去玩玩又被你说成什么东西了
无兴趣=唔打?开始扭曲别人的意思了?
睇离你地今晚真系被打到扯晒火上离稳架嗌

点解成个F星期5比星期3少感多人呢?照道理星期6不用上班的,可见大部分人对SE的重视程度是和你们不一样的。问题又来了,你们重视SE,别人不够重视,你们就急了?弟弟这世界你玩晒的?

咩叫做一大支部队笔直感企系度就=死物?难道你们的号训系度才算正常?
1号守护石果边唔知边个会打“死物”都召唤佐感多次呢?按照你地D无理推论,感你地系咪叫死物都不如呢?

原帖由 Ban·ZRL 于 2008-2-3 02:35 发表
眼训~~~

自己唔跳时,注意下旁边2个同盟的感受
都系重力社衰,重力社捉住距地只手,逼距地练会长号,冲会长分的

原帖由 Ban·ZRL 于 2008-2-3 02:35 发表
眼训~~~

蓝天那么地好打不而全部换初心好了,反正初心都无得跳高

例牌麳頂下戰報..
For the Horde

原帖由 吖吖仔 于 2008-2-3 02:43 发表

自己唔跳时,注意下旁边2个同盟的感受
都系重力社衰,重力社捉住距地只手,逼距地练会长号,冲会长分的

乜你觉得蓝天同盟会同你甘用个屎忽霖野噶咩.?

点样玩RO,规矩都要你地蓝天盟黎定了?你地睇得SE甘重,就要人地都要睇重了喔?系唔系你地蓝天中意吃屎,人地话唔中意吃,你就话D屎甘好吃,你地唔识货,吃甘耐饭,就唔识吃屎了?

广服GVG打到这份上 无论3 6 7
哪个不是靠人数

新城GVG确实比较那个……城太多了
把朱诺/拉赫随便关掉一个 就刺激多了