返回列表 发帖
听说甘鸡翼轮奸群猪,上来瞧瞧..........

原帖由 极速Ekin 于 2008-1-6 01:41 发表
卖鸡翼可以卖到请工人打GVG,8婆,醒啦喂,港产片无市场驾啦,你唔好好似D老土港产片D剧情咁啦

请不起工人打GVG就收声拉,,废物,,等你有本事自己买下广州一亩地再出来叫
ST狗认识自己厉害的来PVP跟我单P

鸡翼姐你很强 同果果可以争第一了  

原来家下D鸡翼卖到甘贵  仲比D猪升的快

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-1-6 01:42 发表

无办法呢,,,玩RO这么多年一向如此,广 服的老野玩家边个都知道我翅膀..不服气呢你可以跟我比丢雷神出街比波利吃,,我丢一条,你丢一条,,,SY丢太阳神也得,,你玩得起就好.   

觉得不够刺激呢,,就包饭店吃 ...

啦..翅膀姐,我都无话要同你比,我呢D穷人点敢同你比呢..知道你有钱啦..快D请多D工人GVG,把神话塞满会..
For the Horde

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-1-6 00:51 发表
我好怕哦,,,训街一两次又如何呢??  输不起么? 能阻得到我要打蓝天么?   

今晚严重BS下神话+烈魂个会长最后召唤打G会,,比蓝天盟捡了个大便宜

PS:这叫战术.........
         想起EK在TS里说的目标了,本来我们是准备保1争2的,谁知道原来人家都找G会玩了,捡了四个空城.......

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-1-6 01:45 发表

请不起工人打GVG就收声拉,,废物,,等你有本事自己买下广州一亩地再出来叫

强烈抗议垃圾气不发工资,现在新劳动法也出了,妈的每次都应该像某人那样给我们生活最低保障了.........如果GVG再不发钱我们就要饿死了.......................

想一下好笑,玩个游戏要出钱请工人.........其实请人干啥,直接包间网吧挂够56个自动反击的外挂就够了....

恩恩,,,今晚确实输了,,没什么好说呢,,失败就该给人踩,,

反正我会慢慢打,,以后比我拿到机会就狠很报复
ST狗认识自己厉害的来PVP跟我单P

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-1-6 01:45 发表

咁又係,我地哩D穷人,边请得起工人打GVG啊,不过你请果D"工~~~~~~~~~人",就更废啰

5好再讲啦你地,笑到我好肚痛啊......

PS:或者人家有自知知明仇口多,怕见光呢

PS:讲真,4个城我5否认有运气因素,但我想讲就是,每个盟占3.4或者5个城也只是运气因素

,你们神话嚣张什么?

用户上传图片,点击放大
[url=../images/upload/2006/07/09/223523.jpg][/url]

用户上传图片,点击放大
[url=../images/upload/2006/07/09/223925.jpg][/url]

原帖由 |▍`淚﹎丶 于 2008-1-5 23:59 发表
喔...今天睡了.肥叮的错...

今日甘斯文,不叼人了?

喂,仲有喔,你当年讲过某场打唔赢蓝天就唔叫"樱花の翅膀"驾,你涂咗个"工~~~~~~~人"个名,係咪惊我地见到"樱花の翅~~~膀",又挖你D旧事出来重提啊?放心,我地绝对唔会同人讲,当年你连蓝天个大门都过唔到,输咗就唔认,死都唔肯改名嘅

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-1-6 01:51 发表
恩恩,,,今晚确实输了,,没什么好说呢,,失败就该给人踩,,

反正我会慢慢打,,以后比我拿到机会就狠很报复

恩?尼句禁熟悉噶,好似以前你都讲过哦,哦~~~~~记得啦..系熊会讲过,系下水道又讲过..恩恩...我等你
用户上传图片,点击放大
[url=../images/upload/2006/07/09/223523.jpg][/url]

用户上传图片,点击放大
[url=../images/upload/2006/07/09/223925.jpg][/url]

神话又出神话了,多左个神话一样的大靠山,期待鸡翼神话系广服再创传奇,神话工会一统广服,笑傲江湖。

也期待CCTV能够为掉雷腰的行动作出正面既,有教育意义既,提高广大人民生活水平的报道

仲有啊,我好好奇你俾几钱请个工人啊?好贵驾?点解你咁有钱净係请一个工人咁大把嘅?

讲你嘅发家史来听吓啦,卖鸡翼卖到可以请工人打GVG,好多人都好想知驾

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2008-1-6 01:42 发表

无办法呢,,,玩RO这么多年一向如此,广 服的老野玩家边个都知道我翅膀..不服气呢你可以跟我比丢雷神出街比波利吃,,我丢一条,你丢一条,,,SY丢太阳神也得,,你玩得起就好.   

觉得不够刺激呢,,就包饭店吃 ...

SY里米见过你挖..那里的
RO历程

不要听纱布讲道理

不要跟纱布讲道理

不要让纱布讲道理

不要变成纱布