返回列表 发帖
哟,不好意思,现在没焚天和PT的,是叫5T

8倍色迷迷的007

原帖由 zjy311 于 2007-12-20 00:26 发表
今日发现7叔换OM做会长鸟..大家小心见到双雷+雷锤10字哟...

没上十字好久了,也不玩会长号好久了,倒是经常上以前去PVP的WZ,下次见到米留情哦~

8倍色迷迷的007

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 00:28 发表
训觉,总之都是个句,条气唔顺PVP稳我咯,GVG来打都得加,米以为和中华阁,迷城等合并了,系吉芬打就以为升仙得加。你焚天/PT有能力米将相遇系广/华/成除名咯~

你D面皮甘厚.....陈天桥话删RO都耐你5何啦...我地边敢除你名呢`顶多无视而已

原帖由 濑户璨 于 2007-12-20 00:28 发表

点解我唔多觉007工会D人有双雷,至少我未试过比007工会既CK秒过,可能系距只10字用紧都唔定

我试过了``3只CK +1只练金就秒左我了....少只都5得...

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 00:28 发表
  训觉,总之都是个句,条气唔顺PVP稳我咯,GVG来打都得加,米以为和中华阁,迷城等合并了,系吉芬打就以为升仙得加。你焚天/PT有能力米将相遇系广/华/成除名咯~

7叔系BB仲在生果时没听过驱话 5顺去PVP稳驱....只知道驱无6件人都5敢入...

我同边个合并都5关你事..我地5个会起码好过你呢个比人用完就无人理噶会....请问一下果时帮你打我地噶缘分呢??无极限呢??/.我无话我系JF打就晓升天..如果真系晓我觉得真系有好多人要升鸟...

小弟暂时无能力清你相遇出服务器...因为好似你呢D面皮厚噶人太多鸟...我好惊叼你一句到时成个龟岛+BOSS区+昆仑都系怪!!

今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

哈哈~~~敢问你007工会里面有几多人系你自己既人,换转头讲,你有能力米将我地除名咯,再讲未合5T个时我地边次唔系追住你007黎打,唔够打了就去搵无极限同盟,你又以为你可以升仙了?你甘中意讲以前,甘多年,边次唔打你地呀,你以为自己好猛呀

还要小心人地搞到我地集合点都系怪呢``

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 00:29 发表

没上十字好久了,也不玩会长号好久了,倒是经常上以前去PVP的WZ,下次见到米留情哦~

应该系下次系我见到你。你米留情杀我TQ。。。因为我点顶都5够你双雷WZ打得多血嘛
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

由广S未合服开始就见你007一祸打你一祸

要合工会先撩你呀?就PT个10几人都撩过你唔少次了,你有赢过咩

又讲以前了,米话以前5T合会,以前PT+愤天追杀你007,你边次唔借兵,边次唔搵缘分帮,一日到黑话服务器人少,人多既地方你敢去咩,我都唔系第一日叼你007嫁啦,你估以家合左工会先叼你呀

原帖由 ︶ㄣ劍の楓" 于 2007-12-19 23:26 发表

对,我是你刀下的亡魂噶材料
我是垃圾,我是废物!
你无非想咁嗟..对吧?

未喔,,你只7头未消失我一日都未放弃叼你...吃S啦..改图垃圾HI...无雷腰就无7出来扮鬼..
For the Horde

其实007你太幼稚了,咩叫没左PT没左愤天,你好想同其中一个会打?我地解散左以家个会去入晒PT或者愤天打咯,甘样叫没左呀?里面都有PT既人呀,讲野都唔经大脑,不过你真系好好玩,哈哈,要响RO除一个工会名?叫陈天桥黎啦,傻閪閪没下低

好多人"围殴"一嗰..
俺继续[m_路过]

原帖由 zjy311 于 2007-12-20 00:32 发表

7叔系BB仲在生果时没听过驱话 5顺去PVP稳驱....只知道驱无6件人都5敢入...

我同边个合并都5关你事..我地5个会起码好过你呢个比人用完就无人理噶会....请问一下果时帮你打我地噶 ...

其实你错了,历史上007同盟过既工会手指加脚指都数唔晒,同盟期除左缘分,所有工会都唔够1个月就没下文,得闲数比你听听

原帖由 ゛﹎缞ā囝℡ 于 2007-12-20 01:06 发表
好多人"围殴"一嗰..
俺继续[m_路过]

嗯嗯嗯
跌抵了,系可以爬番起身的
我明白,我了解,我任性,我妄为,我自我,我执着
所以我系我,哇咔咔