返回列表 发帖
7E收+0或+4的D破锥,卖的请M我
人若无名,便可专心练剑。

原帖由 007-杨过 于 2007-12-19 23:56 发表

你喜欢米陪你去PVP玩下咯~

4年前太远鸟``2年前的时候5见你系PVP讲呢句???
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 00:03 发表

反正我蠢,搞人外挂哩D我唔识,你专业的话随时搞我D咯,十几个姐,随便你点搞咯,记得来哦

叫一哥米得咯..使毛烦咩...
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

原帖由 zjy311 于 2007-12-20 00:17 发表

4年前太远鸟``2年前的时候5见你系PVP讲呢句???

现在讲会不会迟?迟的话用不用再过一年后讲呢?

8倍色迷迷的007

原帖由 zjy311 于 2007-12-20 00:18 发表

叫一哥米得咯..使毛烦咩...

就是咯,反正我是外挂白痴,连脚本都不会写,你有外挂专业人员,又甘专业搞人地的外挂的,米搞我D咯,反正我挂不挂机没乜分别的,就是觉得不好浪费号里100+天的时间姐。喜欢搞,尽管搞我D啦。

8倍色迷迷的007

可能距套装备要响PVP先有效果,去到GVG就会失效,甘中意讲以前,就讲下以前咯,唔系太耐,就1年前约我地PT决战SD4一个月,结果20几人打我地PT个10几人没一次罗到SD4,007你有兴趣我可以搵返个个月D战报你望望嫁

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 00:19 发表

现在讲会不会迟?迟的话用不用再过一年后讲呢?

又得咖``你等到时广S噶人香晒再讲就无人知你系广S留低噶衰野添拉```

不是话我搞你地的外挂咩?又改话题啦?

8倍色迷迷的007

原帖由 濑户璨 于 2007-12-20 00:21 发表
可能距套装备要响PVP先有效果,去到GVG就会失效,甘中意讲以前,就讲下以前咯,唔系太耐,就1年前约我地PT决战SD4一个月,结果20几人打我地PT个10几人没一次罗到SD4,007你有兴趣我可以搵返个个月D战报你望望嫁

可能7叔1年前果时没有双雷+雷锤所以寸5起呢...你5可以感话人果喔

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 00:23 发表
不是话我搞你地的外挂咩?又改话题啦?

我一直都系讲相遇噶会员喔``你几时见我话你啊``??

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 00:21 发表

就是咯,反正我是外挂白痴,连脚本都不会写,你有外挂专业人员,又甘专业搞人地的外挂的,米搞我D咯,反正我挂不挂机没乜分别的,就是觉得不好浪费号里100+天的时间姐。喜欢搞,尽管搞我D啦。

你甘强调呢样野做咩,喔~~~要用钱去买外挂的SB

今日发现7叔换OM做会长鸟..大家小心见到双雷+雷锤10字哟...

还是8会在小站发图...

原帖由 zjy311 于 2007-12-20 00:24 发表

可能7叔1年前果时没有双雷+雷锤所以寸5起呢...你5可以感话人果喔

点解我唔多觉007工会D人有双雷,至少我未试过比007工会既CK秒过,可能系距只10字用紧都唔定

训觉,总之都是个句,条气唔顺PVP稳我咯,GVG来打都得加,米以为和中华阁,迷城等合并了,系吉芬打就以为升仙得加。你焚天/PT有能力米将相遇系广/华/成除名咯~

8倍色迷迷的007