返回列表 发帖
欢迎007下次光临JF,睇下多唔多人,乜你仲未收皮呀?到时候一定要着你小站签名套装备黎打,我好想见识下你点双雷法
我代表5T讲既

人地会稳JF会罩嘎

人地衣家净系识去昆仑放下怪```搞下冰墙``传送下炸窝..边识去JF啊`

007搞得?早讲呀,我地开PT去玩距地D传送M4同保护LJ,用晒距地D蓝石同瓶子,斗玩呀

原帖由 濑户璨 于 2007-12-19 23:37 发表
欢迎007下次光临JF,睇下多唔多人,乜你仲未收皮呀?到时候一定要着你小站签名套装备黎打,我好想见识下你点双雷法
我代表5T讲既

你喜欢米陪你去PVP玩下咯~

8倍色迷迷的007

原帖由 濑户璨 于 2007-12-19 23:55 发表
007搞得?早讲呀,我地开PT去玩距地D传送M4同保护LJ,用晒距地D蓝石同瓶子,斗玩呀

干脆将龟表啊,BOSS图放怪的都入我数好了。

8倍色迷迷的007

原帖由 007-杨过 于 2007-12-19 23:56 发表

你喜欢米陪你去PVP玩下咯~

你自己讲GVG,做咩又讲PVP了,PVP仲少人啦,边好玩,黎GVG啦

原帖由 007-杨过 于 2007-12-19 23:58 发表

干脆将龟表啊,BOSS图放怪的都入我数好了。

要搞你D外挂,需要用放怪吗

原帖由 濑户璨 于 2007-12-19 23:59 发表

要搞你D外挂,需要用放怪吗

你不是话我搞你外挂咩?我的意思是你将系龟表放怪的,BOSS放怪的都入我数好了
我不会搞人的外挂,你信与不信没关系,你要搞我的外挂随时欢迎

8倍色迷迷的007

....路过.

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 00:00 发表

你不是话我搞你外挂咩?我的意思是你将系龟表放怪的,BOSS放怪的都入我数好了
我不会搞人的外挂,你信与不信没关系,你要搞我的外挂随时欢迎

喔,我看错了

原帖由 濑户璨 于 2007-12-19 23:55 发表

反正我蠢,搞人外挂哩D我唔识,你专业的话随时搞我D咯,十几个姐,随便你点搞咯,记得来哦

8倍色迷迷的007

今晚战术不错,虽然猪丁心情似乎不太好。
渣渣!你们信誓旦旦的表忠心,却连工会激活码都不找喧哗要。 将功补过,快一人激活5个帐号先。哪个渣渣能够立下首功,就将得到yaloo的青睐。

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 00:03 发表

反正我蠢,搞人外挂哩D我唔识,你专业的话随时搞我D咯,十几个姐,随便你点搞咯,记得来哦

你真够犯贱,哈哈

饿...