返回列表 发帖
原帖由 LG㊣Miracl? 于 2007-2-28 23:05 发表
多口一句,原来胜负关键系个一两个人无上?无小强?我地会得007一个有小强,可能比装备的话你地会赢晒罗,人数都系你地赢晒,甘点解最后输呢,好简单,实力吾够罗,番乡下练多几年啦

大C都跟我回论坛~~
HARE'GUU...

60楼

.......讲埋呢句....

今晚..我认我输..我事实无罗到SD1..但是..我想问...今晚开片有无事先讲过???答到呢句就可以证明我地有无准备....

PS:.....等紧上你地个10年都上5到噶论坛...
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

回复 #54 ≮咘叮菓≯ 的帖子

本身我都系谂住静观,唔念住发表咩咖啦,不过睇来呢位先生连输的定意定在那都不知道..今晚整场GVG,型体上虽然是你们有城,但系被打到东走西跑的,在门口足足十分钟不敢入门的,你还说什么呢?说到杀人,你杀先几多个呢?没城不紧要,我地系SD4你的老家等你地,你地就去SD1, 让我们很失望呢,最后没时间,给你地占到座城,很开心才是吧~~还有,现在正式老HI你啊~~有本事就下次不要跑啊~~

看了会自家战报顶楼没了

妹妹妹妹妹妹妹 啥都妹有, 别看了!!       

今晚心血来潮上了只长期用来精练和执垃圾既神工匠,技能都未拉好东西都未带齐就出场了,不过结果出乎意料地好玩哇

随便做下广告,烈魂欢迎各大唔请枪手既公会玩单挑

好耐无来这里看战报了!!今晚难得我们取得胜利!!!也近来看看某些人有什么话好说~~~

明人不做暗示!
不要走哦,星期6,5叼死你只真小人
我枉叫林剑枫。
扑你个嗅街!
PS 我唔识讲好听噶说话。

哇,粪天30+人数都打不赢相遇10几人啊..... 好垃圾下波

原帖由 GerryChen 于 2007-2-28 23:10 发表
本身我都系谂住静观,唔念住发表咩咖啦,不过睇来呢位先生连输的定意定在那都不知道..今晚整场GVG,型体上虽然是你们有城,但系被打到东走西跑的,在门口足足十分钟不敢入门的,你还说什么呢?说到杀人,你杀先几多个呢 ...

你个脑生水吖?2个会5走比你打吖?
都话左我地垃圾囖~你老閪我,有鬼用咩~
你地2个会冲去JF囖~5好走祸~

楼上噶。。。我有最尾人数图。。有无兴趣赌一只小强。。。圆又得铁又得。。
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 GerryChen 于 2007-2-28 23:10 发表
本身我都系谂住静观,唔念住发表咩咖啦,不过睇来呢位先生连输的定意定在那都不知道..今晚整场GVG,型体上虽然是你们有城,但系被打到东走西跑的,在门口足足十分钟不敢入门的,你还说什么呢?说到杀人,你杀先几多个呢 ...

你被人围个时跑5跑架?
真系超低能,劲搞笑

我认我弱架
不过我5走卜,我刷药的,人多打我我干脆5刷,反正刷来浪费,我都话我玩物不恭,甘计较喔~~你赢囖,赢晒,恭喜发财
HARE'GUU...

内部活动

领奖处,抢啊....抢到安慰奖888888.....  不是说8888888的么......

妹妹妹妹妹妹妹 啥都妹有, 别看了!!       

TO相遇班粉肠:讲你又唔听,听你又唔明,明你又唔做,做你又错,错你又唔认,认你又唔改,改你又唔服,哼!你班也想作反啊?

8倍色迷迷的007

话知你几多个小强啦~反正我就无噶啦~
全身得+9,无UB
5够打我点都走噶啦~,一系你地派4,5个人黎囖,比我地围一围如何