返回列表 发帖
大有大闹,小有小闹,GVG又恢复了激情,令退休的人士又多一个选择。

[m_倒]

YO...发觉你地真系好好玩...稳城你地稳...居然稳个ZL右上比自己守.....到我地守果时...你地又走来走去...

5好讲到自己感伟大拉......我地同PP+PT联盟左都成2个月咖拉......

PS:..你所见到有Q NO果D发言系帮D注册左要等时间噶坏蛋发噶...

今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

山水有相逢!!!

AF1,我爱你!

☆天の猪猪☆(29950235) 22:36:35
我只知道,打又唔够我打,次次见到我就走,甘老SEO乜,中要周围走,走乜7姐,之前米话打首都4既,影都无,嘈个鸟,星期6系首都1打过咯,边个输米边个无得老SEO咯

笨蛋叮帮我发
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

SORRY各位睇战报噶GGJJ......我5系你张贴度水鸟......反正再水都只会比人话系濑3濑4..........007..星期6..今次到我选城..到时你D会员觉得感七好打就过来打......

讲甘多野托咩~你应距今次你地有无输就得啦~
你认你地输既,继续无所谓,你5认,打几多次都一样~不如5好打
我绝对5好打,5够你甘强悍~

猪叮,要吵要闹到我的论坛去。。。别糟蹋楼主的心血。
金仔你都是,米同人吵,人地认为他们赢就他们赢,我没所谓,会战都打几年了,中央到吉芬,吉芬回中央,过眼云烟,最紧要我地一班人打得开心就得,何必在乎输赢了,更何况,人地话赢话输是人地的事。你我都管不着,管好自己的口,有D口德,别这么没素质!

8倍色迷迷的007

路过
我赠老hi我地会既人6个字:"超低能,劲搞笑"
当我地得一个会既时候,你地两个来攻,超低能
最5明就系两个会都攻5低,劲搞笑

呢6个字教会所有人做人宗旨系乜,我地输得起啊,至在玩乐,
总之玩游戏,讲重系玩,我本人就玩世不恭既,游戏我当无一回事,人地话哉,有无城5紧要,最紧要可以杀人~~~不过我事实又系杀到人之余仲有个城~
HARE'GUU...

X楼..

妹妹妹妹妹妹妹 啥都妹有, 别看了!!       

你老味,厕纸,你都不听话了?你地当我透明啊?回论坛去讲,这里是公众地方,有D素质,米吵,收爹回家去!

8倍色迷迷的007

原帖由 007-杨过 于 2007-2-28 22:57 发表
猪叮,要吵要闹到我的论坛去。。。别糟蹋楼主的心血。
金仔你都是,米同人吵,人地认为他们赢就他们赢,我没所谓,会战都打几年了,中央到吉芬,吉芬回中央,过眼云烟,最紧要我地一班人打得开心就得,何必在乎 ...

甘系吖嘛~要打到你地赢为止,甘你玩晒啦~
打一场认一场先系噶嘛~输米输囖~怕咩
我系垃圾,我输我认
但系今次的确系距地打5入~甘多借口~不如5好打

原帖由 007-杨过 于 2007-2-28 23:02 发表
你老味,厕纸,你都不听话了?你地当我透明啊?回论坛去讲,这里是公众地方,有D素质,米吵,收爹回家去!

甘恶做乜j~~~
劲撑你架嘛,你如果还埋钱,我更加撑你架,系米先~~~~咔咔
HARE'GUU...

原帖由 金仔 于 2007-2-28 23:03 发表

甘系吖嘛~要打到你地赢为止,甘你玩晒啦~
打一场认一场先系噶嘛~输米输囖~怕咩
我系垃圾,我输我认
但系今次的确系距地打5入~甘多借口~不如5好打

金仔跟我回论坛,咔咔
HARE'GUU...

多口一句,原来胜负关键系个一两个人无上?无小强?我地会得007一个有小强,可能比装备的话你地会赢晒罗,人数都系你地赢晒,甘点解最后输呢,好简单,实力吾够罗,番乡下练多几年啦