返回列表 发帖
当我地垃圾都好吧。。PT果边我5知。。但是我地呢边主C人5系度。。稳左个ZZ上C人。。。另外有只ZZ上左。。但是米小强。。。。。我噶错。。。。如果觉得感爽噶星期6继续
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

斋炒牛河(45180) 22:25:54
帮我发

没落?相遇有强过吗?
退休的牧村南敬上
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

焚天?有强过咩?

XX(18XX542) 22:27:16
帮我发一句

只是看到标题有感而发: 当我去打一只狗的时候,并不代表我看得起那只狗啊。

披马甲的路人甲上

早知你地5认数~通常输左就濑3濑4~算啦~
要赢人先要输得起~输米输囖~有咩关系~
惨得过1个会都多人过我地,稳2个会打,都输,仲5认输
真系讲翻句:焚天?what is that?

PTの超强的清(156904774) 22:29:10
在我们打你们的时候,你地就有D志气迎接挑战,不要成只老鼠甘周围走,你要知道,稳你地系好烦!
我地打你不是体得起你,系要你知道老閪系要付出代价噶

狗都出埋黎,文化素质有问题~

顶下,无聊的GVG下回又有激情了

ptのbs猪叮的蘅(164386792) 22:29:25
‘**HenG、 22:30:05
3年前.莪帮相遇gvg.
又喺打sd.
依家又喺sd.
究竟喺长情呀..定喺垃圾过头?

5好甘多废话啦~输就输啦~最后企系度比你打米一样打5入~

5好甘多废话啦~输就输啦~最后企系度比你打米一样打5入~

最古5到打我地都要联盟~高~
5讲啦~闪

回复 #36 zjy311 的帖子

好欣赏呢句~5知边个老閪

原帖由 金仔 于 2007-2-28 22:35 发表
早知你地5认数~通常输左就濑3濑4~算啦~
要赢人先要输得起~输米输囖~有咩关系~
惨得过1个会都多人过我地,稳2个会打,都输,仲5认输
真系讲翻句:焚天?what is that?

...YO...感我想问..果时没同华南合果时.....边个会噶会长叫左我地上去只抽.....好拉...我叫晒成个会成30几人上去.....果个会居然走来走去.....后来我去SD 4...见到果个会系度守......果个会噶会长仲话驱地得10个..所以5打......感.....系我濑定你地濑??...

PS:事实上今晚最主要2只职业5系树..小强稳来稳去小紧只.....如果你觉得我地2个会真系感废.....感星期6稳个城吧

Pt翻学既包(124419774) 22:33:03

PT也无强过``8过6个人可以清到007傻HI1个会N次。。