返回列表 发帖
- -稳个"内奸"都稳甘耐..都唔怕讲出来笑死人的..已经摆到明贴晒图话你听咪乱收人噶啦,过亲吉芬就收喔,唔入就唔俾面啦下哇,又唔抵得俾我地串,想串翻我地就做快手d啦,仲要经过"漫长既搜索"先稳倒..你地既每一个会员究竟系咪你地工会噶,究竟你地做领导既知唔知噶?唔知既话好丑好无face噶喔

原帖由 迷路の弓虎 于 2006-12-24 13:43 发表

我们只亲mm,不亲蓝天,谢谢

一工会的色狼啊~~~~大家小心

終于見識到什麽叫見人就收了

原帖由 迷路の弓虎 于 2006-12-24 13:43 发表

我们只亲mm,不亲蓝天,谢谢

如果是蓝天的mm呢,例如楼上的楼上

错了错了.我系专登收果条友入来.同盟问我做咩5T喔.我话,等距一个SB拉住距地一班SB疲于奔命几好啊.而且又有人润喔.做内奸做到要自己D人过来撑,5使感出面喔.我又无话系你地蓝天既,急咩姐急.

原帖由 小材 于 2006-12-24 18:03 发表
終于見識到什麽叫見人就收了

上次无听MM讲咩.欢迎各大会的特务间谍加入.无任欢迎.

原帖由 【月】光涼紫℡ 于 2006-12-24 17:52 发表
- -稳个"内奸"都稳甘耐..都唔怕讲出来笑死人的..已经摆到明贴晒图话你听咪乱收人噶啦,过亲吉芬就收喔,唔入就唔俾面啦下哇,又唔抵得俾我地串,想串翻我地就做快手d啦,仲要经过"漫长既搜索"先 ...

你D会员,系米每时每刻都睇住收左咩人入来啊.我强调系会员.而且,要睇晒工会56个位置,5使时间啊,5使用鼠标下拉啊?你可以一眼睇晒ALT+G里面既所有会员名字啊?如果你可以,感我就服了.我话你讲出来都5怕笑死人既.

我地就中意收某D5要面既狗入来啊.想必某某特务系你地个TS大叫.神话去左边边边啦,快来啊.然后各大会长鸡感脚走过来召唤,点知发现...空城..笑死.

串你地?而家中需要串你地咩.打到你地合晒一齐.就算我地5要JF4都满足了.有边个盟有感既实力?
你蓝天可以打到我华IP合沙尘?
定系你沙尘可以打到我华IP合蓝天?
定系你反对打到我华IP合蓝天沙尘啊?
输?赢?谁来定论.

準備100

任務完成..閃

打输左来小站发烂扎?平安夜来发泄吓更年期系几好噶

原帖由 snssu 于 2006-12-24 18:34 发表
打输左来小站发烂扎?平安夜来发泄吓更年期系几好噶

输左?我地寻晚有同你地打JF4咩?我地5同3盟主义玩咯.罗完个尾彩米算咯.输赢等人地来评价.
又见马甲又见缩头龟

算啦..區地已經無野串嘎啦..比人地威下啦..
上半場已經夠悶了..下半場念住爽下..去到JF4..人影都無...係到拍嗚蠅..
哦明白了.....已經不再是"一只青蛙,他擁有一個JF4"的故事了