返回列表 发帖
卖身求包养

广州的如果想组织活动 最佳选择 莫过于 集体爬海猪桥

聊天工會收廣州地區兄弟啊!喜歡聊天、養老、發呆、發傻、無聊的兄弟+入!
GVG就入大家都推介噶“一月”啦

来来去去都是广州,广东其他地方都可以忽略了……

原帖由 mrcarry 于 2009-11-9 22:21 发表
不如組織下!結合廣州噶!
可能會好D咯!吳G噶!開一開個分會

都是个好提议,支持吓!

回复 #123 ?色? 的帖子

吳好甘講!當然廣州近郊市都受理啦!大家都係廣東人嘛!都係同一條船

原帖由 mrcarry 于 2009-11-10 08:42 发表
吳好甘講!當然廣州近郊市都受理啦!大家都係廣東人嘛!都係同一條船

hk收5收吖?
一样的仙境,不一样的RO

= =不知道開吳開好!好驚無乜反應力=白開

原帖由 mrcarry 于 2009-11-10 11:06 发表
= =不知道開吳開好!好驚無乜反應力=白開

實質上的確無乜人響應
一样的仙境,不一样的RO

開一個會 唔系想象中 就系開個公會甘簡單嘅事情....
需要責任感同組織能力...
開左你就明白了
Hasta la vista

组织能力就有点的,起马我识买n多树枝稳人黎受死
另外果点就…见人见至啦

原帖由 魯逗 于 2009-11-10 12:02 发表
開一個會 唔系想象中 就系開個公會甘簡單嘅事情....
需要責任感同組織能力...
開左你就明白了

有3年时间处于每个星期3+6               系GF打GVG..
有1年时间处于每个星期3+5+6           系GF打GVG+SE
有1年时间处于每个星期3+4+5+6+日 系GF打GVG+SE  系SY打GVG
现在呢一年处于每个星期4+日              系SY打GVG
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

猪丁点解要引用我-_,-
Hasta la vista

佛山的路过

原帖由 sj13676257910 于 2009-11-6 21:22 发表
我系广州噶……不过想加公会好似有D放错位置添……张帖…算喇…加我QQ一齐玩喇…点我只小企鹅……

发现傻星

聊天工會收廣州地區兄弟啊!喜歡聊天、養老、發呆、發傻、無聊的兄弟+入!
我開工會了請大家多多支持