返回列表 发帖
你V高 么UB最多被和尚和创造杀 你V低 HP系数不高 被魔法打死 被CK投掷死 被AB死 被铁车子搞晕打死 被晕 奥仪抽死 大地晕了AB 所以V还是要高的

V99的话, 穿UB 比练金投1野会死吗?

Dc..love,2005-11-29, 19:31:14
晕晒啦...  但是如果V90的话..比练金扔个火烟瓶..米又死得..
但你要想想,如果你血多的话,最多是炼金还有WZ的渗透劲
但如果你少血的话,CK,骑士,WZ.......这些职业想怎样杀你就杀你
每种配点一定会有他的缺点,但要自己衡量一下
是缺点多,还是优点多

Dc..love,2005-11-29, 19:43:05
V99的话, 穿UB 比练金投1野会死吗?
有UB V100 投一下也就3000

DB仔重归RO,2005-11-29, 19:43:21
但你要想想,如果你血多的话,最多是炼金还有WZ的渗透劲
还有破锥。。。

是投1下 3000, 定是 一共 3000啊? 

AIR,2005-11-29, 19:44:01
咳咳。。3000也太少了。。。除非你说的是GVG。。。

Dc..love,2005-11-29, 19:45:19
是投1下 3000, 定是 一共 3000啊? 
咁样边有得比啊
你自己计下都知拉
边样整得死你嘅嘢多啊
再加上炼金VS炼金唔一定你会输
全过程靠你自己嘅实操拉

keith,2005-11-29, 19:48:23
[QUOTE]AIR,2005-11-29, 19:44:01
咳咳。。3000也太少了。。。除非你说的是GVG。。。 [/QUOTE]
是GVG饿  我不去PVP 所以计算都是按GVG计算饿
当然总共3000饿 穿UB 3000 1下 10下3W RO就一个职业了

哦..那就好了..ha .thx. 但是换句话讲..甘练金..秒其他职业..都无我想象中简单..

Dc..love,2005-11-29, 19:52:18
哦..那就好了..ha .thx. 但是换句话讲..甘练金..秒其他职业..都无我想象中简单..
咁一定拉,但喺又多咗一个打高防职业嘅技能
咁都算喺一个创举

抓脸…
不是说DEX影响咏唱吗
到底影响否?

晕晒.. 甘心刺和新版的练金..米差5多..

DB仔重归RO,2005-11-29, 19:56:19
咁一定拉,但喺又多咗一个打高防职业嘅技能
咁都算喺一个创举
请说普通话。。。