返回列表 发帖
原帖由 ︶ㄣ劍の楓" 于 2008-4-29 21:14 发表

狂妄自大,高傲自视...
你那么有钱,干嘛不找56人,每人派100块帮你GVG打蓝天?
蓝天,只不过是我们要打倒的对象而已,还没至于把"蓝天狗"挂在口边...

对,老大我支持你!

啧 扯皮功夫还是没达到圣域的水准呐

大家继续多多练习厚黑

原帖由 Killuaex 于 2008-4-29 23:28 发表

学你地开甘多外挂打有意思么?吾多想同D变质连体婴打...GVG比你地搞到变晒质...

输5起就讲.5好成日赖外挂..赖内挂..按你感讲..我地50个人有25个外挂晓行来追你地来杀系我地犀利..点学得你地果堆C舞感就系晓企定定系度..企企下变埋坐低呢下最抵死..输要认..打要企定啊..5好打5过就赖啊..

PS:难度E家你地ITE 无外挂无内挂噶..??难度你地蓝天E家又无外挂噶??我地稳到图你地盟噶ITE就系晓玩自闭..你话我地内外挂就稳张图来望下...

我地连体婴??果时ITE 5系同无极限都系连体婴感来打我地5T噶咩??E家5够打就话人??

今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

哈哈~~~
到我地变佐连体婴~~~[m_傻笑]

言下之意,唔连就会输?
又有剥牙既需要~~~呵呵~~~[m_阴笑]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 Killuaex 于 2008-4-29 23:28 发表

学你地开甘多外挂打有意思么?吾多想同D变质连体婴打...GVG比你地搞到变晒质...

扮乜7嘢淑女啫,外表斯文內里open吖?打你又点啫,唔够打你还拖吖嘛笨7,周围走熬底吖而家?

连你老母吖连你而家唔係傻seo一煲同捞同煲吖?

原帖由 神话_果果 于 2008-4-29 23:20 发表

真系估吾到你条垃圾依家仲甘HI垃圾!!都摆佐几日啦!都快谢了吧~~~~~你可以折埋打包,空运了.

我识距4年几啦
你有咩资格搭伞?

原帖由 kaulunkay 于 2008-4-29 08:54 发表

人开外挂你有开外挂,俾人打到一只seo咁就赖人地d外挂劲啊开得多啊咁,你期期都响度叫啦咁,再唔得嘅打去上海投诉啦笨

原帖由 Killuaex 于 2008-4-29 23:15 发表

真系古吾到你条墙头草E+仲摆得甘风骚喔...
都摆左几年啦....都腐烂吾少嘎啦...

真系估吾到你条垃圾依家仲甘HI垃圾!!都摆佐几日啦!都快谢了吧~~~~~你可以折埋打包,空运了.

原帖由 ︶ㄣ劍の楓" 于 2008-4-29 21:14 发表

狂妄自大,高傲自视...
你那么有钱,干嘛不找56人,每人派100块帮你GVG打蓝天?
蓝天,只不过是我们要打倒的对象而已,还没至于把"蓝天狗"挂在口边...

真系古吾到你条墙头草E+仲摆得甘风骚喔...
都摆左几年啦....都腐烂吾少嘎啦...

经典的4仔论

原帖由 KANE115 于 2008-4-29 19:36 发表
自我中心 的嗅鸡翼, 等等有客人比钱你咪命令你帮距含lo...

对了,废物我教你个方法吧! 趁这个时候挑衅一下,借机会让神话T除我出工会吧,,然后就可以削弱神话的一些实力了,,能减少对手一个会员算一个嘛,,放心好了,我在神话的雇佣军+朋友在至少有5个以上,一次可以让你达到不少目的!
ST狗认识自己厉害的来PVP跟我单P

原帖由 KANE115 于 2008-4-29 19:36 发表
自我中心 的嗅鸡翼, 等等有客人比钱你咪命令你帮距含lo...

不爽么??废物蓝天狗
ST狗认识自己厉害的来PVP跟我单P

Catch me  if  you can

Just do it ..