返回列表 发帖
原帖由 ≮咘叮菓≯ 于 2007-2-28 23:54 发表

我惊~~~我惊你到时打我地打到你地喊

也是啊..不过我们那个是喜极而泣啊..

原帖由 GerryChen 于 2007-2-28 23:55 发表
唔系好激动啫,都无得好似你甘,分分秒秒留意住呢度的回贴啦~~哈哈

我真系好无聊~你地好过引

回复 #114 GerryChen 的帖子

甘我就吾知啊,2个会应该吾会少得人去边啦!吾记得007叫我地无视你添,小角色,唉,悲哀,吾记得你入左只见钱开眼噶狗个会添,讲信誉,叫某人快D去死啦

原帖由 GerryChen 于 2007-2-28 23:54 发表
唉,给我地清得快,就话我地比你地多人,真系好唔明,我地明明系少人咖啦,都给人睇到甘多人,不过心理来讲,是正常的了~~

人少?难道~~~~个D系高科技机器?
HARE'GUU...

PT焚天的同学系时候回去睡觉了,难得甘有激情,星期6继续

相遇的朋友也该睡觉了,今晚大家都有家可归,大团圆结局。

睡觉

一个老野上。。。

原帖由 金仔 于 2007-2-28 23:56 发表

甘相信你都几无聊~
讲既野,又话5一定,相信你都几废

係嘎..係几无聊嘎..
唔无聊点会应酬你个无聊人啊..
冇嘅..凡事无绝对吖嘛..
点可以讲得咁肯定..
好啦..既然唔中意我话唔一定..
咁我就改改啦..
你把口真係好似食咗屎咁臭喎!

原帖由 御用小猪 于 2007-2-28 23:59 发表
PT焚天的同学系时候回去睡觉了,难得甘有激情,星期6继续

相遇的朋友也该睡觉了,今晚大家都有家可归,大团圆结局。

睡觉

一个老野上。。。

遵命~`

原帖由 LG㊣Miracl? 于 2007-2-28 23:57 发表
甘我就吾知啊,2个会应该吾会少得人去边啦!吾记得007叫我地无视你添,小角色,唉,悲哀,吾记得你入左只见钱开眼噶狗个会添,讲信誉,叫某人快D去死啦

哦,唔记得自我介绍添,我是PT的小人物..
还有,唔知你讲狗会是那个会呢?精彩?缘分? 猪栏?还是现在的PT呢?讲清楚比较好少少..唔系个话会给人误会我入咗邊個會是狗會啊..

原帖由 ≮咘叮菓≯ 于 2007-2-28 23:58 发表

人少?难道~~~~个D系高科技机器?

嗱嗱嗱,又系呢D輸唔起就話人地用高科技嘅人渣啦,真系服咗你咯.

哦

妹妹妹妹妹妹妹 啥都妹有, 别看了!!       

论坛高层叫训觉,训觉~~~
HARE'GUU...

原帖由 GerryChen 于 2007-3-1 00:06 发表

嗱嗱嗱,又系呢D輸唔起就話人地用高科技嘅人渣啦,真系服咗你咯.

我地赢左卜~~~~你话紧自己?
HARE'GUU...

回复 #128 GerryChen 的帖子

讲紧PT罗,你地会米有个号称广S最有信誉噶有钱人噶咩,把口好臭噶呢

回复 #132 ≮咘叮菓≯ 的帖子

馴覺吧你~~你贏咗,SD4是你們的老家吧,為什麽是PT的呢?

无乜好讲。。自己睇图
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s