返回列表 发帖
合并后。。上海F的牛会都开内挂。。。那怎么办?

--- 右击鼠标,然后保存 ---
紧要的吹萧

超级机器人大战I.T.E  英文全称:Super Robot Wars I.T.E 简称SRWI.T.E 日文全称:スーパーロボット大戦I.T.E 简称スパロボ I.T.E   是由[新I.T.E.联盟之清雪飞揚]公司出品。是一款让来自不同职业中的人物在同一个平台展现各自风采的"模拟角色扮演"类游戏。

原帖由 cHreish 于 2009-5-31 12:11 发表
垃圾下水摄制队最新推出让内外兼备ITE的11月吹萧很绝望的录象片段.........利用镜头拍摄录象将整个虚拟过程完美尽现,
到底真相是怎样的呢?ITE又是否真的内外兼备呢?究竟ITE会长11月吹萧是如何在垃圾下水几名带 ...

翡翠台唔请你做主持真係浪费晒..笑死我..哈哈..
讲到好似D电视佬咁~

[m_走开] 成也風雲,敗也風雲

问心无愧既可。

阴茎阴茎...
1 2 3  哎一声.

原帖由 广华城买卖 于 2009-5-31 11:38 发表
23:29:59 水樱月先生/小姐的呐喊 : 算了吧特价~你这小丑角色连1米65都没有,还装B呢,喇叭用完快叫你狗婆买吧~

听说好象又矮又样衰被甩了呢,真可怜~

点啊,狗哩笨绝西.又上小号啊.成鸠日做埋晒D弱智野,以为自己好卵高明.烂仔出身真系烂仔出身.
噢?又拿你老婆出黎讲啊? 甘中意拿你老婆出黎做挡箭牌.祸不及妻儿有没听过啊?成鸠日就拿自己老婆黎讲.你老婆好鸠威水咩?你叫距上黎讲野啊,边个飞边个啊? 特价仲嫌你老婆cheap啊.唔知丑.你老婆比人叼果阵你都唔知道企边到啊.成西日就话特价欠你老婆乜7乜7.你而家拿翻未?系你眼中 你老婆咪就系值一件taq西装+一仓加速+一仓心神甘西cheap咯.便到烂.你仲要背上盗号西之名.你以为你老婆飞起特价然后你沟到咩? 你含7啦. 叼到烂轮到你啊~特价又矮又样衰?甘你咪山顶洞人未完全进化咯!特价都处处为你老婆着想啦.你呢只7头?稳完你老婆拿件taq了.就过桥抽板.你系西人啊你?人地比面你你自己都要肯要啊.妈西撕到自己块面烂.好7型啊你.睇下你老婆几睇得起你啊.不过距睇错人咯,见到件taq狗吃屎甘自己未练只十字军就上低能b只十字军拿件taq去pvp鸠屎.你乜7都执2滩.仲要你甘卵有面系都要人讲出黎.世间奇人啊.狗婆?甘你屋企果只就系狗乸!系咪更加形象贴切D啊?!你做人有乜7光辉面啊你?.除左个屎塔头橙眼小小.你有乜可以拿出黎show啊?人地个个都当老婆如珠如宝.你就荒鸠死自己老婆唔够cheap唔够贱甘.成鸠日稳老婆过桥.做挡箭牌.做男人做到你甘龟毛.唔该你自切啦!天绝公公!

仲有啊低能果.讲唔过人就成鸠日拿人老婆黎讲.你嫌你好兄弟个老婆未够风光系咪?.甘7折堕既你?你老婆陀仔果几个月小心D啊你.烧多D香拜多D神啊.你老味.照b超做胎检都check唔出你个仔先天低能.四肢残废.雌雄同体啊!~

原帖由 26120670 于 2009-5-31 21:23 发表
阴茎阴茎...

狗养狗养

人参公鸡

我想上头条阿
为什么主角不是我[m_走开] [m_走开]

下次我去盗2个富雷克皮带先

G会记得举报我,我想上头条阿

我想上很久了。。。。。

我进门狂按白都是为了头条。。。。。。

原帖由 心灵v4 于 2009-5-31 23:46 发表
我想上头条阿
为什么主角不是我[m_走开] [m_走开]

下次我去盗2个富雷克皮带先

G会记得举报我,我想上头条阿

我想上很久了。。。。。

我进门狂按白都是为了头条。。。。。。

我都係啊..我GVG浪费咁多补给顶咁耐都係想上头条啊..
都冇人录过我视频嘅..
我要上电视啊!!!

激情......................
高科技下载www.at-bottom.cn

哈哈哈哈,傻鬼左,睇到第二页已经觉得好好笑,最近成日甘多页的,原本来睇SYGVG战报,点知道睇到这里6页甘热闹
甘我都讲句“六一”儿童节快乐啦

跌抵了,系可以爬番起身的
我明白,我了解,我任性,我妄为,我自我,我执着
所以我系我,哇咔咔

边到GVG开心米边到G咯,各有各开心的方法噶嘛
继续消失,隐匿去也~~~啦啦啦~~~
跌抵了,系可以爬番起身的
我明白,我了解,我任性,我妄为,我自我,我执着
所以我系我,哇咔咔

原帖由 你是孩子 于 2009-5-31 21:29 发表

点啊,狗哩笨绝西.又上小号啊.成鸠日做埋晒D弱智野,以为自己好卵高明.烂仔出身真系烂仔出身.
噢?又拿你老婆出黎讲啊? 甘中意拿你老婆出黎做挡箭牌.祸不及妻儿有没听过啊?成鸠日就拿自己老婆黎讲.你老婆好鸠威 ...

原来 华成买卖 是那小人开的马甲
还以为他小站发的贴如同他本人一样。。只射一次就阳痿!
原来要寻找另种方式才能勉强勃起!