返回列表 发帖
广告,华南IP 同盟论坛。战报板块
http://yoyostation.uu1001.com/read.php?tid=406&toread=1

欢迎大家去看。

晕!传说中的顶楼?

不过,你地个基地好似系SD1祸~老实讲系我地对准你地打,你地走左~
都有D道理播~嗯嗯嗯~

恭喜你顶楼~

顶战报
For the Horde

回复 #83 金仔 的帖子

现在真的是非常喜欢和你们打了~~不是睇得起你们,只是想打到你说的话感觉到后悔~~
虽然我们比不起那些大工会,但系想打到你地喊,还是可以的,不信吗?来试试吧~~

原帖由 最初ぜ果果 于 2007-2-28 23:32 发表
哎``~~~~``输又点?赢又点呢???只要条气舒服就OK啦!!!GVG过程过好玩,多人就OK啦!!!大家不要争来争去啦!!!如果不服,可以星期六再打过罗!!!!本人早就不挂机啦!!!有城,无城已经我可以无视!!!只要GVG过程多敌人杀,多 ...

YO.....5顺噶5系输...系因为D人口臭.....稳张图比你地LOOK下!!

有无人话我知呢只系米5系相遇噶会员啊??

今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 ~Kurapika~ 于 2007-2-28 23:15 发表
明人不做暗示!
不要走哦,星期6,5叼死你只真小人
我枉叫林剑枫。
扑你个嗅街!
PS 我唔识讲好听噶说话。

话得人地真小人,睇你个样似真女人~
都话囖,摆明走~要叼既一个人黎比我地围一围

原帖由 GerryChen 于 2007-2-28 23:39 发表
现在真的是非常喜欢和你们打了~~不是睇得起你们,只是想打到你说的话感觉到后悔~~
虽然我们比不起那些大工会,但系想打到你地喊,还是可以的,不信吗?来试试吧~~

你喜欢打米打囖~我又无少块肉
试咩姐,你黎打我我试鬼吖~
语文5过关

5明白点解要喊~好难得
你哲学5过关

100楼!

我又5知我讲过咩要后悔~
我话5够打要走,甘就后悔?
我又无话打低你地,甘惊做咩

篮球打过未啊?篮球啊~~~~圆个D啊,直径25cm个种啊
打球有进攻,防守,仲有假动作,GVG都有卜,走来走去又点嗟(PS:我5走的),你要打我,我梗系闪避嘛,避到去你个老巢SD1,无得走了,物计,惟有企定等人打,不过你打5入
HARE'GUU...

仙U连帖都未睇清楚就乱叼,相信你好激动~

回复 #100 金仔 的帖子

你很快就会明白咖啦~~好无啊?
唉,真系唔知系米同紧D细路仔定系D老柄倾紧, 感觉有细少代沟.不过就感觉到你呢条友嘅面皮真系又厚又丑,实力甘差,仲可以死甘系度顶.不算过啦, 同D有代沟嘅人系无聊到透咖啦.