返回列表 发帖
我还想说下远程夹子的问题添。

晤使同我讲英文.我晤上课嘅.上课都喺训觉.打机.....

原帖由 KANE115 于 2008-4-1 11:10 PM 发表
指鹿為馬...死都比你嗌返生啦......
原帖由 天絶 于 2008-4-1 12:29 PM 发表
呢个只系你地唔接受现实的睇法而已.当初神话和烈魂两个会,GVG一样打到你扑街,唔叫4个会来唔感入,现在神话烈魂+5T,统
一JF数次,甚至要你地自己预早爆JF宣报弃权,证明了你地就系唔接受现实,别那么幼稚吧.我们神 ...
原帖由 cloud811101 于 2008-4-1 12:34 PM 发表
[m_吐] [m_吐] 马不知脸长~神话和烈魂两个会GVG的时候,哪次不是被我们打得像过街老鼠般?还好意思往自己脸上贴金~
现在神话+烈魂+5T统一积分,一直是在蓝天退出积分以后,还真以为自己很强呢~[m_拍pp] [m_拍pp] ...

对~~~~~挛都可以坳返直~~~~
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

英文盲~~~

甘白痴既水平~~~你妈妈教你架~~?[m_阴笑]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

而....绝种的公公MBA又从棺材走了出来?
                             Catch me  if  you can

Just do it ..

原帖由 KANE115 于 2008-4-1 23:21 发表
而....绝种的公公MBA又从棺材走了出来?

祢只杂种仲晤快D训翻落去.

吓~~~~

泰国今日放假咩?[m_拍pp]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

精神病院放假咋嘛..放咗蓝天盟几只骑呢怪出嚟.

梗系做完切JJ手术,唔可以出show喇~~~[m_OK]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-4-1 23:22 发表

祢只杂种仲晤快D训翻落去.

冇文化的英文盲 知識水平果然差d,說話總是特別嗅,你可以和垃圾果平頭了..

原帖由 KANE115 于 2008-4-1 23:24 发表

冇文化的英文盲 知識水平果然差d,說話總是特別嗅,你可以和垃圾果平頭了..

祢可以同督屎平头添.

很强大的补丁,期待中...

对~~~
期待自主研发产品~~~[m_刷牙]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 ansonkids 于 2008-4-1 23:23 发表
梗系做完切JJ手术,唔可以出show喇~~~[m_OK]  

入土为安...MBA.

原帖由 KANE115 于 2008-4-1 23:26 发表

入土为安...MBA.

风光大葬.垃圾狗閪.