返回列表 发帖
原帖由 KANE115 于 2008-4-1 23:28 发表

可憐的狗狗,死冇葬身之地,攬住MBA一起訓棺吧...

阴功囖..乜原来祢死冇葬身之地啊??咁我做下好心.将祢同D蓝天狗閪盟嘅杂种一齐挪去火化喇..

原帖由 ansonkids 于 2008-4-1 23:28 发表
我見到d人妖,仲場場都"吖吖"0甘叫,捻起係男人叫,毛管都棟埋.. .

仲話咩一個成功工會0既背後,一定有個女人。
對,係女人,唔係壹個RY呢~~~所以邊樹有得成功先得架.[m_阴笑]  

廢話連篇..anymore?
                             Catch me  if  you can

Just do it ..

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-4-1 23:27 发表

风光大葬.垃圾狗閪.

可憐的狗狗,死冇葬身之地,攬住MBA一起訓棺吧...

我見到d人妖,仲場場都"吖吖"0甘叫,捻起係男人叫,毛管都棟埋.. .

仲話咩一個成功工會0既背後,一定有個女人。
對,係女人,唔係壹個RY呢~~~所以邊樹有得成功先得架.[m_阴笑]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 KANE115 于 2008-4-1 23:26 发表

入土为安...MBA.

风光大葬.垃圾狗閪.

原帖由 ansonkids 于 2008-4-1 23:23 发表
梗系做完切JJ手术,唔可以出show喇~~~[m_OK]  

入土为安...MBA.

对~~~
期待自主研发产品~~~[m_刷牙]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

很强大的补丁,期待中...

原帖由 KANE115 于 2008-4-1 23:24 发表

冇文化的英文盲 知識水平果然差d,說話總是特別嗅,你可以和垃圾果平頭了..

祢可以同督屎平头添.

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-4-1 23:22 发表

祢只杂种仲晤快D训翻落去.

冇文化的英文盲 知識水平果然差d,說話總是特別嗅,你可以和垃圾果平頭了..

梗系做完切JJ手术,唔可以出show喇~~~[m_OK]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

精神病院放假咋嘛..放咗蓝天盟几只骑呢怪出嚟.

吓~~~~

泰国今日放假咩?[m_拍pp]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 KANE115 于 2008-4-1 23:21 发表
而....绝种的公公MBA又从棺材走了出来?

祢只杂种仲晤快D训翻落去.

而....绝种的公公MBA又从棺材走了出来?