返回列表 发帖
讲甘多野托咩~你应距今次你地有无输就得啦~
你认你地输既,继续无所谓,你5认,打几多次都一样~不如5好打
我绝对5好打,5够你甘强悍~

SORRY各位睇战报噶GGJJ......我5系你张贴度水鸟......反正再水都只会比人话系濑3濑4..........007..星期6..今次到我选城..到时你D会员觉得感七好打就过来打......
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

☆天の猪猪☆(29950235) 22:36:35
我只知道,打又唔够我打,次次见到我就走,甘老SEO乜,中要周围走,走乜7姐,之前米话打首都4既,影都无,嘈个鸟,星期6系首都1打过咯,边个输米边个无得老SEO咯

笨蛋叮帮我发
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

山水有相逢!!!

AF1,我爱你!

YO...发觉你地真系好好玩...稳城你地稳...居然稳个ZL右上比自己守.....到我地守果时...你地又走来走去...

5好讲到自己感伟大拉......我地同PP+PT联盟左都成2个月咖拉......

PS:..你所见到有Q NO果D发言系帮D注册左要等时间噶坏蛋发噶...

[m_倒]

大有大闹,小有小闹,GVG又恢复了激情,令退休的人士又多一个选择。

Pt翻学既包(124419774) 22:33:03

PT也无强过``8过6个人可以清到007傻HI1个会N次。。

原帖由 金仔 于 2007-2-28 22:35 发表
早知你地5认数~通常输左就濑3濑4~算啦~
要赢人先要输得起~输米输囖~有咩关系~
惨得过1个会都多人过我地,稳2个会打,都输,仲5认输
真系讲翻句:焚天?what is that?

...YO...感我想问..果时没同华南合果时.....边个会噶会长叫左我地上去只抽.....好拉...我叫晒成个会成30几人上去.....果个会居然走来走去.....后来我去SD 4...见到果个会系度守......果个会噶会长仲话驱地得10个..所以5打......感.....系我濑定你地濑??...

PS:事实上今晚最主要2只职业5系树..小强稳来稳去小紧只.....如果你觉得我地2个会真系感废.....感星期6稳个城吧

回复 #36 zjy311 的帖子

好欣赏呢句~5知边个老閪

最古5到打我地都要联盟~高~
5讲啦~闪

5好甘多废话啦~输就输啦~最后企系度比你打米一样打5入~

5好甘多废话啦~输就输啦~最后企系度比你打米一样打5入~

ptのbs猪叮的蘅(164386792) 22:29:25
‘**HenG、 22:30:05
3年前.莪帮相遇gvg.
又喺打sd.
依家又喺sd.
究竟喺长情呀..定喺垃圾过头?

顶下,无聊的GVG下回又有激情了