返回列表 发帖
原帖由 御用小猪 于 2007-2-28 23:59 发表
PT焚天的同学系时候回去睡觉了,难得甘有激情,星期6继续

相遇的朋友也该睡觉了,今晚大家都有家可归,大团圆结局。

睡觉

一个老野上。。。

遵命~`

原帖由 金仔 于 2007-2-28 23:56 发表

甘相信你都几无聊~
讲既野,又话5一定,相信你都几废

係嘎..係几无聊嘎..
唔无聊点会应酬你个无聊人啊..
冇嘅..凡事无绝对吖嘛..
点可以讲得咁肯定..
好啦..既然唔中意我话唔一定..
咁我就改改啦..
你把口真係好似食咗屎咁臭喎!

PT焚天的同学系时候回去睡觉了,难得甘有激情,星期6继续

相遇的朋友也该睡觉了,今晚大家都有家可归,大团圆结局。

睡觉

一个老野上。。。

原帖由 GerryChen 于 2007-2-28 23:54 发表
唉,给我地清得快,就话我地比你地多人,真系好唔明,我地明明系少人咖啦,都给人睇到甘多人,不过心理来讲,是正常的了~~

人少?难道~~~~个D系高科技机器?
HARE'GUU...

回复 #114 GerryChen 的帖子

甘我就吾知啊,2个会应该吾会少得人去边啦!吾记得007叫我地无视你添,小角色,唉,悲哀,吾记得你入左只见钱开眼噶狗个会添,讲信誉,叫某人快D去死啦

原帖由 GerryChen 于 2007-2-28 23:55 发表
唔系好激动啫,都无得好似你甘,分分秒秒留意住呢度的回贴啦~~哈哈

我真系好无聊~你地好过引

回复 #115 ≮咘叮菓≯ 的帖子

嗱,到时打唔到我地喊, 你就不要跑啊~~唔系个话,我地好难配合你咖

原帖由 ≮咘叮菓≯ 于 2007-2-28 23:54 发表

我惊~~~我惊你到时打我地打到你地喊

也是啊..不过我们那个是喜极而泣啊..

原帖由 安分 于 2007-2-28 23:55 发表
冇嘅..我咁讲姐.唔代表你一定会喊嘎嘛.
就好似我话你把口臭到好似食咗屎咁..
你都唔一定食咗嘎係咪.
睇嚟你语文都唔多好咯..
理解能力都颇为差下.

甘相信你都几无聊~
讲既野,又话5一定,相信你都几废

冇嘅..我咁讲姐.唔代表你一定会喊嘎嘛.
就好似我话你把口臭到好似食咗屎咁..
你都唔一定食咗嘎係咪.
睇嚟你语文都唔多好咯..
理解能力都颇为差下.

原帖由 GerryChen 于 2007-2-28 23:54 发表
唉,给我地清得快,就话我地比你地多人,真系好唔明,我地明明系少人咖啦,都给人睇到甘多人,不过心理来讲,是正常的了~~

甘你地人少囖~我地人多囖~
人多人少都系甘打~你地稳多D人囖少既话~
反正5够打,就走

回复 #110 金仔 的帖子

唔系好激动啫,都无得好似你甘,分分秒秒留意住呢度的回贴啦~~哈哈

原帖由 安分 于 2007-2-28 23:52 发表
..啊..咁好啦..你哋要走快d啊!
如果唔係真係俾人打到喊好凄凉嘎嘛..
係咪先.

我惊~~~我惊你到时打我地打到你地喊
HARE'GUU...

回复 #109 LG㊣Miracl? 的帖子

原帖由 安分 于 2007-2-28 23:52 发表
..啊..咁好啦..你哋要走快d啊!
如果唔係真係俾人打到喊好凄凉嘎嘛..
係咪先.

5知做咩要喊~你地都几烦噶祸~成日稳埋晒D无聊野讲~
比一个理由我,点解要喊