返回列表 发帖

以前神话是游击战,现在蓝天是蝴蝶战。lol:

原帖由 chia 于 2008-8-1 18:03 发表

肌肉男/女?

系柱男柱女
没了内外兼备的日子对ITE来讲是难受的!没了内外兼备的ITE原来是这么的削”
版权所有→下水道の遗忘工会里面的削呆呆诗人,敬请ITE认住来杀。

5好俾莪睇死.星期6神话盟又会吹鸡吹鸭.

你地无鸡吹啊??羡慕啊??5爽啊??翻首都耕田咯
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 zjy311 于 2008-8-1 22:32 发表
你地无鸡吹啊??羡慕啊??5爽啊??翻首都耕田咯

佢哋喺吹晤起.

0.0

蓝天今晚最后几分钟。。逃走。去要城了!!

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-8-1 22:39 发表

佢哋喺吹晤起.

你傻咖..广S 雾中.LIVE.猪会.不良.沙尘..

你当呢D会死咖..
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

原帖由 zjy311 于 2008-8-1 23:15 发表

你傻咖..广S 雾中.LIVE.猪会.不良.沙尘..

你当呢D会死咖..

sb潴叮..蓝天最清纯嘎..冇合濄会..合濄会嘅都喺我哋之嘛....

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-8-1 23:24 发表

sb潴叮..蓝天最清纯嘎..冇合濄会..合濄会嘅都喺我哋之嘛....

感驱有驱讲人地有人地讲啊嘛..人地够话自己会无内挂咯..又米一样有图..人地够话你PS上去果咯..

原帖由 xiao蒤 于 2008-8-1 10:31 PM 发表
5好俾莪睇死.星期6神话盟又会吹鸡吹鸭.

吹雞???要講幾多次吖???你...個腦同對眼無事吖嗎?
神話系唔需要吹雞既,因為一吹,會爆會~~~

而且神話系一支自由散漫慣的隊伍,遲到早退請假沖門,從來就不需要組織。省得像貴盟那樣“等等等”~~~
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

好激情

神话只是一个三流的工会..