返回列表 发帖
原帖由 ㄗs:⒈/4﹏昕" 于 2008-8-1 03:41 发表

sb武.几时同我地一齐围攻无尽顶~~

我叫晒去金惠眼,比你地围吧,我有个发型师朋友认识神话某高层的女。但不知是谁,都有兴趣问下你地

原帖由 陈奕迅 于 2008-8-1 05:12 发表

我叫晒去金惠眼,比你地围吧,我有个发型师朋友认识神话某高层的女。但不知是谁,都有兴趣问下你地

嚇?你講緊乜也,我聽5明既...- -喔~你問我咯,可能我會識既~

原帖由 陈奕迅 于 2008-8-1 05:12 发表

其實你係....???? 陳奕迅....?....幫我簽個名.5該~~

原帖由 xiao蒤 于 2008-8-1 04:00 发表
睇小站就可以睇得出神话输左比蓝天之后噶浮躁程度有几大.

藍天吉分有城?我望咁耐都5見全服20個城有邊一個城係藍天嘎啵... 輸?...暈咧... 睇小站就可以睇出藍天有幾咁有深度...

某盟输了那么多次,在小站连个影都没。。今次翻次身了,都浮上水面了。。。尾巴都翘到天上去了。。恭喜。。这么多次GVG来,终于可以在小站上发泄一下之前被踩得上了小站话都不敢说的情绪。
问心无愧既可。

折堕啊某盟~~周6你地正式去G过啦。。到时再T你地条尾翘到去边。
问下,蓝天盟GVG报销补给,有无报销蝴蝶?一场GVG蝴蝶消耗量很大的哦。
问心无愧既可。

你就食得多咯。
问心无愧既可。

原帖由 xiao蒤 于 2008-8-1 04:00 发表
睇小站就可以睇得出神话输左比蓝天之后噶浮躁程度有几大.

好似系我地一直系度喔..系你地平时输左5敢上来..赢左先敢上来者
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

呵呵~~~~~~我5知想表达D乜呢~~~~
没了内外兼备的日子对ITE来讲是难受的!没了内外兼备的ITE原来是这么的削”
版权所有→下水道の遗忘工会里面的削呆呆诗人,敬请ITE认住来杀。

其实我想表达多重意思
原来1级霸邪可以解圣祈
原来音投可以远过无影之牙
原来削呆呆张敬轩喜欢90负重去PK场被虐待
没了内外兼备的日子对ITE来讲是难受的!没了内外兼备的ITE原来是这么的削”
版权所有→下水道の遗忘工会里面的削呆呆诗人,敬请ITE认住来杀。

原帖由 cHreish 于 2008-8-1 11:43 发表

你哋个补丁好型!! 发个畀我得唔得
0.0

原帖由 zjy311 于 2008-7-31 18:54 发表

使5使挑拨啊...KK同小卡对你噶感觉成个群噶人都知咖拉..你扮乜纯情者

哎哟..我又无讲你个死閪左噶雾中楼出来..5够我讲原则呢家野就求其叉开话题啊??真原则..

5使急..我实发..5使你吹喔..

其实我都觉得自己对5T几好哦。在你“私密论坛”的时期带一大群人去观光;把论坛的图截上来帮你宣传第三方势力;昨天还忠告你点会员不要设置那么傻X的密码。。能做的我都做了。。你还想我点。

算了吧,是你“无要城”。

原帖由 傲雪 于 2008-8-1 12:08 发表

其实我都觉得自己对5T几好哦。在你“私密论坛”的时期带一大群人去观光;把论坛的图截上来帮你宣传第三方势力;昨天还忠告你点会员不要设置那么傻X的密码。。能做的我都做了。。你还想我点。

算了吧 ...

几閪难得蓝天盟肯打晤蝴蝶...仲晤集中嚟打啊?!
好濄蓝天想要城都挪晤到..

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-8-1 12:18 发表

几閪难得蓝天盟肯打晤蝴蝶...仲晤集中嚟打啊?!
好濄蓝天想要城都挪晤到..

不要紧,有“无要城”的5T一起。