返回列表 发帖

你就食得多咯。
问心无愧既可。

折堕啊某盟~~周6你地正式去G过啦。。到时再T你地条尾翘到去边。
问下,蓝天盟GVG报销补给,有无报销蝴蝶?一场GVG蝴蝶消耗量很大的哦。
问心无愧既可。

某盟输了那么多次,在小站连个影都没。。今次翻次身了,都浮上水面了。。。尾巴都翘到天上去了。。恭喜。。这么多次GVG来,终于可以在小站上发泄一下之前被踩得上了小站话都不敢说的情绪。
问心无愧既可。

原帖由 xiao蒤 于 2008-8-1 04:00 发表
睇小站就可以睇得出神话输左比蓝天之后噶浮躁程度有几大.

藍天吉分有城?我望咁耐都5見全服20個城有邊一個城係藍天嘎啵... 輸?...暈咧... 睇小站就可以睇出藍天有幾咁有深度...

原帖由 陈奕迅 于 2008-8-1 05:12 发表

我叫晒去金惠眼,比你地围吧,我有个发型师朋友认识神话某高层的女。但不知是谁,都有兴趣问下你地

其實你係....???? 陳奕迅....?....幫我簽個名.5該~~

原帖由 陈奕迅 于 2008-8-1 05:12 发表

我叫晒去金惠眼,比你地围吧,我有个发型师朋友认识神话某高层的女。但不知是谁,都有兴趣问下你地

嚇?你講緊乜也,我聽5明既...- -喔~你問我咯,可能我會識既~

原帖由 ㄗs:⒈/4﹏昕" 于 2008-8-1 03:41 发表

sb武.几时同我地一齐围攻无尽顶~~

成王敗寇啊...
圣域服无限量收水晶碎片 马牌 智力倍化卷轴.

睇小站就可以睇得出神话输左比蓝天之后噶浮躁程度有几大.

蓝天盟打输的关键原因:10个人足可以完成的事干吗要叫30人来干。
狼心狗肺的人始终都有人认为距是好人;
用心良苦的人始终都有人认为距是虚伪;
十恶不舍的人始终都有人认为距是为世所逼;
与世无争的人始终都有人认为距是伪善;
站在吾同的立场是可以将同一件事有吾同的看法。
没有最懦夫的人,只有更最懦夫的我。

憎死你.

嘥药嘥钱嘥点卡.晤so祢.
顶楼啊.

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-8-1 03:26 发表

sb昕.

sb武.几时同我地一齐围攻无尽顶~~

期待星期六,拒绝蝴蝶