返回列表 发帖
原帖由 zjy311 于 2007-12-20 10:41 发表

秋``果时PT+焚天+PP分开又米10几个人一次GVG.....PT叫到你系SD4单挑你又几时去过...

其实讲真``我都5明点解你D同盟个个都系打打下就离开你``5该你心照下拉``乜春都要解释晒出来!!

PVP就真系要稳人组 ...

其实讲真``我都5明点解你D同盟个个都系打打下就离开你``5该你心照下拉``乜春都要解释晒出来!!
--------------------------------------------------------------------------

你想知,我就同你讲,是我自己退盟的,点解要退盟?不是打吉芬或强敌,需要同盟吗?点似你,连打个中央,钟楼,斐扬都要将同盟位逼得满满的

8倍色迷迷的007

原帖由 zjy311 于 2007-12-20 10:47 发表

应该起码4-5个月前吧..

好笑,刚才才话没,现在捉图出来就话4-5月前,如果不是4-5月前呢? 你转弯转得几快哦

8倍色迷迷的007

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 10:50 发表

--------------------------------------------------------------------------

你想知,我就同你讲,是我自己退盟的,点解要退盟?不是打吉芬或强敌,需要同盟吗?点似你,连打个中央,钟楼,斐扬都要将同盟位逼得满满的

原来啊7叔感伟大次次都系自己退盟噶...原来7叔系有果种打不死噶小强精神....

连打个中央,钟楼,斐扬都要将同盟位逼得满满的-------啊7叔你收料真系慢...使5使我得闲收你入5T会望下??
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 10:51 发表

好笑,刚才才话没,现在捉图出来就话4-5月前,如果不是4-5月前呢? 你转弯转得几快哦

7叔果然年纪老鸟..你边树望到我话无???
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

原帖由 zjy311 于 2007-12-20 10:41 发表

秋``果时PT+焚天+PP分开又米10几个人一次GVG.....PT叫到你系SD4单挑你又几时去过...

PVP就真系要稳人组 ...

成日话我喜欢拉笼拉笼,你唔睇下你自己贱到,为左去吉芬,竟然找自己的死对头缘份同盟。而我现在一个同盟都没同,却说我拉笼啊,哩个是不是传说中的贼喊捉贼?

8倍色迷迷的007

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 10:53 发表

成日话我喜欢拉笼拉笼,你睇唔下你自己贱到,为左去吉芬,竟然找自己的死对头缘份同盟。而我现在一个同盟都没同,却说我拉笼啊,哩个是不是传说中的贼喊捉贼?

敌对???其他工会我5讲...讲下以前广S JF噶...LIVE+蓝天  蓝天+沙尘....果D叫么?????

无盟系你自己噶问题...你同缘分打我地果晚...我地成个会无乜人觉得系同贵会相遇打噶...因为次次冲都系缘分噶人冲得最多!!

原帖由 zjy311 于 2007-12-20 10:52 发表

原来啊7叔感伟大次次都系自己退盟噶...原来7叔系有果种打不死噶小强精神....

连打个中央,钟楼,斐扬都要将同盟位逼得满满的-------啊7叔你收料真系慢...使5使我得闲收你入5T ...

我讲你还是焚天时候,长期同盟的工会会少于2位吗?而我常期处于零~当然和你们打个阵,的确和无极限和缘份同盟过~但没同你地打时,我就自己退盟了,原因不是为什么,只是敌人消失后,没必要束缚同盟的自由~

8倍色迷迷的007

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 11:00 发表

我讲你还是焚天时候,长期同盟的工会会少于2位吗?而我常期处于零~当然和你们打个阵,的确和无极限和缘份同盟过~但没同你地打时,我就自己退盟了,原因不是为什么,只是敌人消失后,没必要束缚同盟的自由~

原来我地3会消失左感耐...按7叔感计起码都半年添咯喔!!..感5知果时广S噶时候啊7叔个同盟位又几何系0呢???掉翻转头广S果时我地同盟数几时高过0???

原帖由 zjy311 于 2007-12-20 10:56 发表

敌对???其他工会我5讲...讲下以前广S JF噶...LIVE+蓝天  蓝天+沙尘....果D叫么?????

无盟系你自己噶问题...你同缘分打我地果晚...我地成个会无乜人觉得系同贵会相遇打噶...因为次次冲 ...

咦,明明讲紧我地两个会,点解你又要扯到人地会身上呢?

8倍色迷迷的007

原帖由 zjy311 于 2007-12-20 11:01 发表

原来我地3会消失左感耐...按7叔感计起码都半年添咯喔!!

唉,做乜越来越温和啊?你休息咋,我可是放下手头上的工作陪你啊,你继续甘温和我就番工作岗位啦

8倍色迷迷的007

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 11:02 发表

咦,明明讲紧我地两个会,点解你又要扯到人地会身上呢?

感你感中意举例D人稳自己敌对会啊嘛``感果2会5系么???难度你惊受舆论压力所以E家5感讲人???

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 11:03 发表

唉,做乜越来越温和啊?你休息咋,我可是放下手头上的工作陪你啊,你继续甘温和我就番工作岗位啦

感你5想我温和都要稳个我觉得不爽噶野先得咖....亲爱的7叔...我今日已经专登5翻工陪你吹咖拉./...

今天 都吃早饭咯吗?没吃快切吃 吃完继续..
ありがとう」と 君に言われると なんだか切ない
さようなら」の 後の溶けぬ魔法 淡くほろ苦い
  The Flavor Of Life The Flavor Of Life

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 10:50 发表

点似你,连打个中央,钟楼,斐扬都要将同盟位逼得满满

7叔,你同ftpt既恩怨我5想理,但你5好将pp拉埋落水。
你既然拉了,我就多嘴一下

我们三个会同盟打你既时候,好似根本就是三个独立既会播。无错,的确是打中央、飞扬、钟楼。但系中央1城,飞扬1城,钟楼1城。除非有约战,否则我们最后都是一个会守一个城,5该米讲到我地3个会守1个城甘!多谢!!相遇10人能清pp10人?无比cat姐清翻你地转头你就好偷笑啦
努力debug中

是时候结束语了,陪你吹下去都没意思。
今次会战战报,我只不过埋怨服务器卡,卡到我不能流畅地完成两小时的工会战,而你们的人出来挑衅我,我米陪你地玩玩咯。在此,向热爱阅读战报的朋友道歉,因小弟和焚天等人的恩怨影响了战报的篇幅!

8倍色迷迷的007