返回列表 发帖
原帖由 濑户璨 于 2007-12-20 00:35 发表
由广S未合服开始就见你007一祸打你一祸

要合工会先撩你呀?就PT个10几人都撩过你唔少次了,你有赢过咩

哈哈哈,你意思话你PT10几人,同我地打次次赢啊,没输过?哇,你皮面都几厚哦?

8倍色迷迷的007

原帖由 濑户璨 于 2007-12-20 01:08 发表

其实你错了,历史上007同盟过既工会手指加脚指都数唔晒,同盟期除左缘分,所有工会都唔够1个月就没下文,得闲数比你听听

我现在都基本不同盟打,点够你地强,为左打吉芬,之前话从不乱同盟的,现在搞到要缘份都拉笼,要不要我俾缘份会长的捉图出来,搞笑,焚天竟然想和缘份结盟~

8倍色迷迷的007

007你好失败 真的
无极限好歹都去JF找同盟跟我们继续对抗 阁下呢?
或者 你得怨下RO设定同盟位置只有4个

原帖由 神话_果果 于 2007-12-20 08:23 发表

好啊!我也想领教一下双雷腰,雷捶的+字军!!!007,你的雷捶不是没有了吗??是不是拿以前的图放上来啊??

我本身连小强都没,但雷锤雷腰不是我吹水,我出到声的话,四条雷腰,两条雷锤,随时可以拿到。或者你仲要雷锤或雷腰米找我咯。我签名的十字,你看这个阵势还不清楚,审判十字来的,来清怪用。不信你找个空图,我陪你去试试,包一个审判死一片怪,你不是傻到跟某些人一般见识,以为哩只十字是用去PVP或GVG杀人用的吧?

8倍色迷迷的007

原帖由 和平 于 2007-12-20 10:23 发表
007你好失败 真的

我现在在中央,钟楼,斐扬这些“无人”的地方都卡机卡到不会动,去吉芬更不用说断线,但如果你真是甘期待我去吉芬的话,我米组织下陪下你咯~

8倍色迷迷的007

原帖由 和平 于 2007-12-20 10:23 发表
007你好失败 真的

其实,讲番成功与失败,我觉得无极限比你们强多了,至少他们不用找其它人合并才能打吉芬,不似你地,连自己的母会都不要,想当年,在广S时,我和缘份在吉芬打时,未至于连母会都不要,弄个“大东亚共荣圈”在吉芬苟存~

8倍色迷迷的007

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 10:21 发表

哈哈哈,你意思话你PT10几人,同我地打次次赢啊,没输过?哇,你皮面都几厚哦?

你皮仲厚拉。。叫人次次约战系SD4 。。。你几时出现过。。你几时赢过。。。叫我单挑我叫晒人上你得10件又5敢打。。。仲要话将SD1交比我。。。边个厚D??
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 10:23 发表

我现在都基本不同盟打,点够你地强,为左打吉芬,之前话从不乱同盟的,现在搞到要缘份都拉笼,要不要我俾缘份会长的捉图出来,搞笑,焚天竟然想和缘份结盟~

5好话你自己无实力无人同你同盟``你之前果D伟大性噶同盟去晒边??拉拢??边个拉拢先噶??边个叫左缘分+无极限帮拖噶??帮个E家得翻感噶死样噶???
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 10:30 发表

我现在在中央,钟楼,斐扬这些“无人”的地方都卡机卡到不会动,去吉芬更不用说断线,但如果你真是甘期待我去吉芬的话,我米组织下陪下你咯~

我N期待相遇呢个会再次插枝旗系JF。。。

原帖由 zjy311 于 2007-12-20 10:35 发表

你皮仲厚拉。。叫人次次约战系SD4 。。。你几时出现过。。你几时赢过。。。叫我单挑我叫晒人上你得10件又5敢打。。。仲要话将SD1交比我。。。边个厚D??

你甘七钟意讲以前,甘我要问问你咯,以前我打吉芬时,点解你又不找我打呢?现在五个会合了,就成日挑衅我?甘咯,人我就是得10个左右,你喜欢的话米分10个出来,和我平抽咯,PVP又得,GVG又得,米话你怕啊?

8倍色迷迷的007

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 10:33 发表

其实,讲番成功与失败,我觉得无极限比你们强多了,至少他们不用找其它人合并才能打吉芬,不似你地,连自己的母会都不要,想当年,在广S时,我和缘份在吉芬打时,未至于连母会都不要,弄个“大东亚共荣圈”在 ...

哦哦...感请问你噶同盟呢??去晒边??无极限5系稳ITE帮拖..跟住稳埋成个蓝天盟帮拖..我地分开3个会都仲打得吧...迷城同中华中意过来我度玩5过你度玩关你鸟事咩...母会???E家JF噶会有边D会员系N耐之前就系果个会..你解释我听下...反正我今日5翻工..陪你吹下.

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 10:38 发表

你甘七钟意讲以前,甘我要问问你咯,以前我打吉芬时,点解你又不找我打呢?现在五个会合了,就成日挑衅我?甘咯,人我就是得10个左右,你喜欢的话米分10个出来,和我平抽咯,PVP又得,GVG又得,米话你怕啊?

秋``果时PT+焚天+PP分开又米10几个人一次GVG.....PT叫到你系SD4单挑你又几时去过...

其实讲真``我都5明点解你D同盟个个都系打打下就离开你``5该你心照下拉``乜春都要解释晒出来!!

PVP就真系要稳人组织下先得...

GVG噶话我无感多时间分10个人出来同你单挑..中意你可以稳同我地差5多噶人同我单挑...反正你E家都系OM做召唤+感多雷神雷锤你都无乜好怕咖拉...人数你007最叻拉拢咖拉...我相信你一吹鸡....可能以前成个狗会出翻晒来呢...

原帖由 zjy311 于 2007-12-20 10:37 发表

5好话你自己无实力无人同你同盟``你之前果D伟大性噶同盟去晒边??拉拢??边个拉拢先噶??边个叫左缘分+无极限帮拖噶??帮个E家得翻感噶死样噶???

你可以说我改图,或者缘份会长吹水

8倍色迷迷的007

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 10:46 发表

你可以说我改图,或者缘份会长吹水

应该起码4-5个月前吧..

这是我同007噶个人恩怨..其他会噶人尽管当小丑戏感来睇就得拉!!