返回列表 发帖
原帖由 濑户璨 于 2007-12-20 12:13 发表

我承认我系几无聊,见战报没咩激情米撩下你咯,你自己前面D贴大大声话借几条雷腰返黎根本没问题喔,我地紧系怕嫁,边够你打呀?神器喔,3000几蚊喔,可以去国会搵条米7高既女爽一晚了喔,少野呀你估,边个唔惊?我都惊 ...

超~聊左我又不肯和我地打,你真是几有聊!
最后重申一次,你PT敢和我们相遇打,我可以保证一点,会内一个非相遇的人员都没,一件非相遇的装备都不会用,OVER!

8倍色迷迷的007

路過

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 12:21 发表

超~聊左我又不肯和我地打,你真是几有聊!
最后重申一次,你PT敢和我们相遇打,我可以保证一点,会内一个非相遇的人员都没,一件非相遇的装备都不会用,OVER!

你睇左我甘耐都仲未知道我撩你咩呀?你都几低B喔,搵人帮我答答距啦,我费事讲得甘白了
你保证可以值几钱,你当你自己系咩,我都重申一次,赢你一次就够,你认又好唔认又好,再打一次又点,你输左米一样唔认,你有边次认呀?米一日到黑话自己以前打过JF老閪人咯(你睇下你前面D贴,讲左几多次你以前打过JF),你甘老閪再黎JF呀

[m_走开]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

约战,可以,不过E+已经无ft无pt无pp,要约,只能约5T之中至少3T,谢谢合作
努力debug中

点解无人同007打呢,我同你打罗,系未首都4啊,呢个星期6。

我看见一群猪在说话..

去年谁说守sd4的?结果去了发现是空城计。今年咱们死活不上当了。

努力debug中

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 11:44 发表

我更加笑了,请看回之前的战报,我话约战中央四,不知边条腊肠话“我地喜欢打边就打边,由得你管”,既然没正面回答我的约战,我去中央四干嘛?
甘样啦,你讲到自己PT甘把炮,由下场开始,你抽番PT的原班人马 ...

好打使鬼鸟人点打。。。E家就摆明人多压你人少。。以前噶007 5系好中意噶咩??点解E家就晓话人
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 和平 于 2007-12-20 12:15 发表
你当我地傻噶咩
而家要我地分一个PT出去跟你打

无极限笑了 ITE笑了

你指认一个jf城出来,无极限不去,我也劝说ite不去。

前提条件是pt/pp/焚天其中一个会原班人马和相遇约战。

没有pt/pp/焚天了?只有3t?

pp的这位同学,我记得你说过你们最擅长10人清30人的?以3t为准对相遇可一点也体现不出来呢,只能体现30人清10人哦。

路人甲飘过,你们继续,上班很忙不打扰了。

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 11:54 发表
你占100次中央四都不关我事,问题是你个时没应战,现在我再邀战啊,你应不?

叼你7叔你叫我单挑我有应战啊``你又去左边啊``
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

原帖由 隕石 于 2007-12-20 11:55 发表
鸟叮今天竟然不用上班...

。。。。。训过龙

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 12:01 发表
你讲甘多费话有乜七用的,我再一次问你,我现在邀战你们PT,在星期六开始,未来一个月死战中央四,一句话,你敢定不敢?不要同我东扯西扯

7叔你讲感多死咩``叫晒狗会D人出来正翻场广S战咯``同你分人出来打1V1直头系得闲过头无野做噶人先会感``果时你都约战我地SD1咖``你人呢??

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 12:10 发表
还有,人一个也不会借,相遇最多人时上齐不超过20个,现在平均人数计双开都是12-15个。你要是应战的话,我保证,个个肯定是相遇的,边个唔是,你马上M我,我将距T出会。一句话,你打我陪你!

7叔果次同我地盟战果时``就算借左人都无乜人感觉同相遇打先抵死呢``

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 12:11 发表
你现在“君子动口不动手”何来激情?我相遇的人都喜欢动手不动口的

中意动手就GVG果时稳我地5T打``你果时5系都喜欢玩人多打人小噶咩??E家掉翻转你惊啊??