返回列表 发帖
原帖由 zjy311 于 2007-12-20 11:20 发表

感者你张图就得个扮鸠屎??

问得好,清怪来说,我的十字用这套也可是一流,乜我有讲我的签名套也是用来杀人的?

8倍色迷迷的007

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 11:22 发表

问得好,清怪来说,我的十字用这套也可是一流,乜我有讲我的签名套也是用来杀人的?

感得闲去昆仑等你D会员放完怪你就即刻去清咯喔...5好5清啊...5系真系无人知你只10字真系感劲....
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 nadumia 于 2007-12-20 11:20 发表

满?满又点?无一起行动等于废既。相遇同缘份都同盟做好耐拉,从广S延续下来既同盟。如果5系缘份在去年同相遇一起行动,我几乎都5记得缘份同相遇既历史;如果5系你地全盟行动,我地根本就无必要三方同盟去同 ...

其实我都觉得E家发展到5T...最大噶功劳就系7叔!!
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

原帖由 zjy311 于 2007-12-20 11:23 发表

感得闲去昆仑等你D会员放完怪你就即刻去清咯喔...5好5清啊...5系真系无人知你只10字真系感劲....

昆仑太远哦,不过我倒喜欢去龟表清怪,你得闲的话,米多D去龟表放放咯

8倍色迷迷的007

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 11:27 发表

昆仑太远哦,不过我倒喜欢去龟表清怪,你得闲的话,米多D去龟表放放咯

我无你个会D人感得闲去放怪害人......顶多你要飞机我米开埋个飞机比你咯....

唔同你吹了,去谋取陨石哥的装备先

8倍色迷迷的007

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 11:33 发表
唔同你吹了,去谋取陨石哥的装备先

真好情调呢

原帖由 ︶ㄣ劍の楓" 于 2007-12-20 01:49 发表

嗯,之前我讲过LIVE噶坏话
我现在正式道歉:
对不起,LIVE!
对不起,小楼!
反正,你接不接受也好...
这些事,不想再理了,
现在,觉得跟大家一起GVG是最开心噶,可能近日2个朋友噶离开..
依家,反而,更加珍惜跟 ...

既然你这样说,我也没话说啦..
希望以后不要把LIVE扯上,LIVE已经不在RO了..希望能尊重以下.
For the Horde

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 10:21 发表

哈哈哈,你意思话你PT10几人,同我地打次次赢啊,没输过?哇,你皮面都几厚哦?

我笑了,唔知边个面皮厚开到声要PT同你007单挑SD4一个月,结果系点?洗唔洗我将个个月D战报全部搵比你睇呢?连PT得个10几人守既SD4都攻唔入,甚至连华丽都摸唔到,打完一个月了,你自己声都唔敢出,你米话失忆唔记得呀,话我地多人先出黎挑拨你,搞笑,PT边次同你撞到面唔打你呀?同你好老友呀比你走?你又讲返你以前打JF威水史出黎啦?系几威水呀,广S都到后期,JF就得一两个城响到开战,你占个空城好閪叻?一同广C合服了,打唔到JF了就话退休,一有同盟了又走去JF扮晒鱼虾蟹,你米话唔系呀,个时你同熊会同盟好老閪嫁,成日撩我地,结果系点,同盟左3次GVG,你就被人遗忘了,跟住又话自己退休了,我想讲,你省D啦

你甘把炮做咩唔借够全工会雷腰黎打,哈哈,话我合左工会先撩你玩?以前PT同你打个D叫咩?友谊波呀?PT+焚天打你007+缘分叫咩?联谊呀?同你007+无极限叫咩,谈恋爱呀?本来我地同无极限好地地,就系你呢D搞屎棍,你唔好甘幼稚啦

[m_走开] [m_傻笑] [m_走开]
我想看激情~~~~~~~~~~~~
无聊的一天
昨天打的好有感觉呵呵

原帖由 濑户璨 于 2007-12-20 11:40 发表

我笑了,唔知边个面皮厚开到声要PT同你007单挑SD4一个月,结果系点?洗唔洗我将个个月D战报全部搵比你睇呢?连PT得个10几人守既SD4都攻唔入,甚至连华丽都摸唔到,打完一个月了,你自己声都唔敢出,你米话失忆唔记 ...

我更加笑了,请看回之前的战报,我话约战中央四,不知边条腊肠话“我地喜欢打边就打边,由得你管”,既然没正面回答我的约战,我去中央四干嘛?
甘样啦,你讲到自己PT甘把炮,由下场开始,你抽番PT的原班人马,我只用我相遇的人,和你系中央四打够一个月啦。如果你惊可以夹杂5T的人,反正你地历来喜欢以多欺少啊。

8倍色迷迷的007

原帖由 007-杨过 于 2007-12-20 11:44 发表

我更加笑了,请看回之前的战报,我话约战中央四,不知边条腊肠话“我地喜欢打边就打边,由得你管”,既然没正面回答我的约战,我去中央四干嘛?
甘样啦,你讲到自己PT甘把炮,由下场开始,你抽番PT的原班人马 ...

算啦你,你话我地唔应战,甘你走黎SD4打我地托呀?连10人都没既工会都要CALL缘分黎帮(留意聊天栏),甘都叫单挑呀,就今年3月份的,你可以睇睇我地占几多次SD4,你又想约战?我好惊呀,惊你全工会20几人,全部雷腰上阵,你知啦,你借装备甘叻

超~神又是你,鬼又是你,你都不应战,我最后有必要拿中央四吗?未到最后一分钟,我去边个城包括中央四看看,需要请示你吗?

8倍色迷迷的007

你占100次中央四都不关我事,问题是你个时没应战,现在我再邀战啊,你应不?

8倍色迷迷的007

鸟叮今天竟然不用上班...
For the Horde