返回列表 发帖
有咩事GVG解决.
输咗个个收声.
就系甘简单了

都好波! 今晚你地不就输了?? 呵呵 感你地就收爹喇 洗五洗+个五该

今晚的战报真久

原帖由 破叶 于 2008-9-21 00:46 发表
广F激 情依旧啊~

可是GVG不激情...蓝天盟(蓝天已被无尽吃了)见到我们不是召唤走就蝴蝶走..再不然就爆城走人..还没杀到华金就溜狗了..人数相距也不大.. 总之就是溜狗溜狗.

原帖由 SuGa 于 2008-9-21 00:50 发表

要不是有人无聊乱叫.不然哪会有那么多..

有激 情就应该珍惜。。。。RO无几多日子噶啦。。特别系收费F。。。。

原帖由 卡卡西买卖 于 2008-9-21 00:50 发表
有咩事GVG解决.
输咗个个收声.
就系甘简单了

都好波! 今晚你地不就输了?? 呵呵 感你地就收爹喇 洗五洗+个五该

恩..好像是输了..是输给5T叻..

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-9-21 00:51 发表

可是GVG不激情...蓝天盟(蓝天已被无尽吃了)见到我们不是召唤走就蝴蝶走..再不然就爆城走人..还没杀到华金就溜狗了..人数相距也不大.. 总之就是溜狗溜狗.

。。。。。睇来你地都打得好无瘾。。。。。
快D合F吧。。。。。

原帖由 SuGa 于 2008-9-21 00:50 发表

要不是有人无聊乱叫.不然哪会有那么多..

起码你们还有人灌.瞄了瞄上海服..就2人..好可怜的样子
上sara

原帖由 卡卡西买卖 于 2008-9-21 00:50 发表
有咩事GVG解决.
输咗个个收声.
就系甘简单了

我只想讲一句..赢嘅喺祢所在嘅工会..晤喺祢本人..若然有本事可以自己开嗰会然後拉人入去打.....

我讲嘅嘢并冇其他意思.

原帖由 破叶 于 2008-9-21 00:53 发表

。。。。。睇来你地都打得好无瘾。。。。。
快D合F吧。。。。。

激情总在最後JF的5分钟.

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-9-21 00:51 发表

晚上上了上海服看下GVG..简直是悲剧
你们很幸福的.还这么多会.
上sara

原帖由 星の封印 于 2008-9-20 23:38 发表
其实呢...
小事离姐..
算啦..
大家都无谓为D小人发火...
反正距讲乜都咬你唔痛噶啦..
有咩事GVG解决.
输咗个个收声.

就系甘简单了..

笨蛋can..袮傻咗啊???

點睇都唔會係佢輸噶....

袮見過佢話自己輸咩????

電信I服 收/售/代練 帖子請戳~

華南Penril - ☆牧无尊长☆
普隆德拉 - ☆牧无尊长☆
電信Iris - ☆牧无尊长☆

復活區☆牧无尊长☆再次回到本人手中,感恩~

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-9-21 00:53 发表

我只想讲一句..赢嘅喺祢所在嘅工会..晤喺祢本人..若然有本事可以自己开嗰会然後拉人入去打.....

我讲嘅嘢并冇其他意思.

公道话

原帖由 拒绝再玩 于 2008-9-21 00:54 发表

晚上上了上海服看下GVG..简直是悲剧
你们很幸福的.还这么多会.

同意。。。现在是你们还在奋勇抗战?。。。还是已经没人打了?。。。
因为实在太没意思。。。我都么上了。。。。

游戏离噶者。。使5使甘激动啊。。
问心无愧既可。

满500贴了~~
问心无愧既可。