返回列表 发帖
傳說中嘅120F會唔會係俾硪攞到呢????

電信I服 收/售/代練 帖子請戳~

華南Penril - ☆牧无尊长☆
普隆德拉 - ☆牧无尊长☆
電信Iris - ☆牧无尊长☆

復活區☆牧无尊长☆再次回到本人手中,感恩~

原帖由 牧无尊长 于 2008-9-20 15:07 发表

知袮大啦!!

波霸武...今日賣唔賣奶茶啊??

祢搵垃圾惨去吧.

= =

佢去咗依泣啊.!!

咁都俾祢发现垃圾惨同我E泣紧.

袮滾....

can同硪2公去依泣啊.....

袮邊係硪2公啫.....

傻豬嚟嘅...

原帖由 卡卡西买卖 于 2008-9-20 14:23 发表
懒得同你吵! 晒我时间!! 等你讲自己的大名出来在吵吧!! 都五知系未五见得光的

..我是荣誉的老乐..我是新会员.他们都叫我M仔...我想明确一点,我不想同你吵。而且你不值得人同你吵.你们的事的确是不光我的事。不过高达是我朋友.我不希望看到我的朋友受人欺负.如果换作是你的朋友被人欺负你会呆呆的站在那里看吗..卡卡西竟然你已经退出荣誉,而且同荣誉划清界线,就不用在惹是生非了.

哦哦 新会员?? 原来现在的新会员比老会员还要老seo!! 我在荣誉的时间多过你 荣誉的事情我比你清楚得多!! 你收爹啦!! M仔? 未听过

我在荣誉的时候 我的脾气就系这样 认识我的人也知道!!

卡卡西,吾好把自己逼到绝路啦!!对你自己在RO上的发展没用的!!留条活路给自己行!!这样才令人尊重你~~~我以前都曾经都把自己逼到绝路,后来我才知道逼得太紧对自己没用!!我都系过路人!!我依家都是把绝路留给敌人,把活路留给自己人!!

原帖由 神话_果果 于 2008-9-20 17:17 发表
卡卡西,吾好把自己逼到绝路啦!!对你自己在RO上的发展没用的!!留条活路给自己行!!这样才令人尊重你~~~我以前都曾经都把自己逼到绝路,后来我才知道逼得太紧对自己没用!!我都系过路人!!我依家都是把绝路留给敌人,把 ...

E家好多倚老卖老级人物,,难得小朋友仔阿果都霖通着.真系浪子回头金不换哈!!
在說話之前先用右手摸一下自己的心,想想,再說,要不會笑死一堆人的!

原帖由 lycus 于 2008-9-20 12:46 发表
我贴你的图甘又点啊?卡卡西...你自己睇下...同为5T会噶会员都系甘话你...你自己算乜?连果果都吾会甘讲野又几时轮到你?大罗噶事你又知几多?你最多米又系做8挂果份...就算大罗离开左,我地荣誉都无人怪过距,只会等 ...

其实讲真句,我以前都曾经同荣誉打过~不过我觉得荣誉能够从华南I服一直打到现在.我真的很佩服这个荣誉~很佩服高达的管理!!所有我才站出来~~

原帖由 神话_果果 于 2008-9-20 17:21 发表

其实讲真句,我以前都曾经同荣誉打过~不过我觉得荣誉能够从华南I服一直打到现在.我真的很佩服这个荣誉~很佩服高达的管理!!所有我才站出来~~

你甘高斗企出来,甘我坐低.哈哈....
在說話之前先用右手摸一下自己的心,想想,再說,要不會笑死一堆人的!

努力回帖争底楼啊 XD
0.0

哈哈.甘我都来抢下...

应该吾会系我瓜?