返回列表 发帖
得饶人处且饶人..不要把自己逼上绝境

哈哈,呷饱饭上来睇下只西爷点收科.

我宜家系肥朵老婆,多d虾距啦,因为距好好抽噶,你地够胆就去虾距喇.绝对没事噶.

RO:圣域狂想->月神づ域->七彩雲天->GANZT
感谢每个公会给我留下的深深的回忆,即使我未能走到最后。
CSonline 电信一区 just樽

你都好seo搞笑姐! 距能复出 我就不能?  多seo余的你!! 请你骂人的时候把自己的大名讲出来!! 不够胆讲就收声啦!

我跟高达的事关你七事咩!! 收爹啦你!

懒得同你吵! 晒我时间!! 等你讲自己的大名出来在吵吧!! 都五知系未五见得光的

原帖由 神话_果果 于 2008-9-20 08:21 发表
肥朵曾经是我RO上的老婆,谁欺负她,就是不给面子我垃圾果了!哈哈~~~希望大家别欺负肥朵朵~~~

就系要欺负距~

[m_困惑] 路过...
我就5知卡卡西有么也资本串...5用神器秒你5到就以为好打得甘话了窝..
米就系V99 加一身防装接..  
串5系5得.不过你无资本串`...[m_阴笑]

原帖由 卡卡西买卖 于 2008-9-20 14:22 发表
我跟高达的事关你七事咩!! 收爹啦你!

关我鸠事.

你系吾系叫卡卡西先?

我叫你西爷系比面你啊. 叫你爷哦.难道你想我叫你孙子。

我根本就系纯熟黎睇猴子。
RO:圣域狂想->月神づ域->七彩雲天->GANZT
感谢每个公会给我留下的深深的回忆,即使我未能走到最后。
CSonline 电信一区 just樽

原帖由 神话_果果 于 2008-9-20 08:12 发表

G会肥CAN,和我见过面,我觉得肥CAN个为人很随和.

其實呢....硪篡位了...

硪早就將can踢咗落嚟啦...

就係因為佢隨和硪先要拉佢落馬...

依家G會負責人係硪.....一個無知白癡心胸狹窄嘅小女人....

電信I服 收/售/代練 帖子請戳~

華南Penril - ☆牧无尊长☆
普隆德拉 - ☆牧无尊长☆
電信Iris - ☆牧无尊长☆

復活區☆牧无尊长☆再次回到本人手中,感恩~

原帖由 疯狂拉西 于 2008-9-20 14:23 发表

就系要欺负距~

打死你.哼..
在說話之前先用右手摸一下自己的心,想想,再說,要不會笑死一堆人的!

那个叫浪子的 不是跟你说的! 不要自己对位入去!!

原帖由 肥朵 于 2008-9-20 14:29 发表

打死你.哼..

[m_叹气] 我叫老乡帮拖~

原帖由 疯狂拉西 于 2008-9-20 14:52 发表

[m_叹气] 我叫老乡帮拖~

你老乡是帮我的..叫了也没有用..
在說話之前先用右手摸一下自己的心,想想,再說,要不會笑死一堆人的!

原帖由 牧无尊长 于 2008-9-20 14:27 发表

其實呢....硪篡位了...

硪早就將can踢咗落嚟啦...

就係因為佢隨和硪先要拉佢落馬...

依家G會負責人係硪.....一個無知白癡心胸狹窄嘅小女人....

无知白痴平胸嘅老妖笨蛋肥岚

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-9-20 15:06 发表

无知白痴平胸嘅老妖笨蛋肥岚

知袮大啦!!

波霸武...今日賣唔賣奶茶啊??

電信I服 收/售/代練 帖子請戳~

華南Penril - ☆牧无尊长☆
普隆德拉 - ☆牧无尊长☆
電信Iris - ☆牧无尊长☆

復活區☆牧无尊长☆再次回到本人手中,感恩~