返回列表 发帖
原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-9-21 02:19 发表

不濄千其晤好响度讲边场上..如果晤喺佢哋就晤敢召唤走嘎喇.. 响外人面前..点都会扮下嘢嘎佢哋.

放心~我个人好飘忽噶~

原帖由 破叶 于 2008-9-21 02:20 发表

放心~我个人好飘忽噶~

我地系惊,蓝天盟又见人多,又见人就走啊!!!一点气资都打不出来!!哎`~~

呵~最后顶下~
上海F加油~广F加油~

去新战报度吹拉~...

永远支持神话工会!生于神话人,死于神话鬼!

原帖由 拒绝再玩 于 2008-9-21 02:14 发表

绝对不可能3服鼎立..
另外你那图红色会标的人
就比晚上上海服GVG的人还多很多

紅色會標的.....也就那么幾個人而已......

一齊來n開撐人數吧!!!

電信I服 收/售/代練 帖子請戳~

華南Penril - ☆牧无尊长☆
普隆德拉 - ☆牧无尊长☆
電信Iris - ☆牧无尊长☆

復活區☆牧无尊长☆再次回到本人手中,感恩~

仲N开。。。唔卡死先奇。。。

G會一直都係N開工會噶啦....

岚岚艾粒鱼..

涉及到呢D野我呢个外人都系收声啦。。。
费事到时唔知撩起边面D火就唔好啦。。。

唔記得講...G會...歸硪管了...

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-9-21 02:35 发表
岚岚艾粒鱼..

袮滾蛋吧...

原帖由 牧无尊长 于 2008-9-21 02:40 发表

袮滾蛋吧...

[m_装可怜] [m_装可怜] 岚岚祢...[m_我错了] 心淡了.

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-9-21 02:41 发表

[m_装可怜] [m_装可怜] 岚岚祢...[m_我错了] 心淡了.

袮慢慢淡啦...俾包鹽袮....

岚岚眞狠心.