返回列表 发帖
[m_倒] 米备距嘈咯...我真人大把人见过-_,-家下ro仲有几多人玩姐

距d肉5毫一斤都卖倒两千几蚊啦.笑...

你d钱备人盗晒啦,你5知咩?乜天绝无同你讲咩

70E算个啥子哟..笑,来来去去原来就系5舍得自己果d钱

70e的自尊?甘又系贵过天绝果20z小小既.
ˊ;丶╲  當莪想妳啲時候﹡○.°.妳會吥會竾剛恏正茬想莪.  `˙﹡.

[m_烦恼] 你那70e垃圾龙备左我,跟住我林住去睇下买倒几多玛果啦..点知拉一个玛果就70e了.

家下d玛果真系贵西西..你就值一个玛果钱- -
ˊ;丶╲  當莪想妳啲時候﹡○.°.妳會吥會竾剛恏正茬想莪.  `˙﹡.

原帖由 hao9988 于 2009-6-1 09:52 发表

特价那1.65都没有~有哪个女人肯给他叼???真可笑~~

你自欺欺人都没用嘎喔.你好兄弟老婆事实系比人叼过喔.你觉得心理唔平衡你可以捻下你老婆都比人叼埋一份既~痴肺西!

有种你咪继续讲咯.斗没面咯!斗得起!黎黎黎 叫埋你好兄弟同你啊嫂出黎讲! 猪肉卖唔起?吃到你甘7肥好啦喔? 叫你厌世去自沉啊!系到丢自己架!丢兄弟架!丢埋人地老婆架! 甘7为人为到底?兲绝生仔系咪要你黎叼啊?!

你乜7都兲绝话,兲绝讲,有没野系你自己讲啊?有没野真

系你有资格出声啊? 讲咩唔该唔好烧埋人地老婆啦! 我

系兲绝老婆都想一脚二脚young 7死你啊!7头仔!

洗边个女人钱叫距出黎讲野咯!得你讲有个西用咩! 系喔!你系名副其实没西用!      你同兲绝没洗过女人钱既!甘仲惨.没娘生又没乸教!折堕!    哪条绝有种出黎对质咯  甘西中意唯心主义  出家做和尚啦笨7.我知道你有西用啦!用人地用过个西啊嘛!系啊系啊.你老婆得你叼过啊.你件taq地下执嘎. 你乜都赢晒特价啊.满意未啊?7头.自己唔要面就7就啦. 稳埋低能西出黎搞到自己同老婆都没面. 你个脑D功能同个屎忽一9样啊真系----装屎.

大家都5好吵拉,开开心心迎接全国服好过拉。
狼心狗肺的人始终都有人认为距是好人;
用心良苦的人始终都有人认为距是虚伪;
十恶不舍的人始终都有人认为距是为世所逼;
与世无争的人始终都有人认为距是伪善;
站在吾同的立场是可以将同一件事有吾同的看法。
没有最懦夫的人,只有更最懦夫的我。

我依然不是主角

气愤阿

边个理下我啊

我是背背山男主角阿[m_走开] [m_走开]

无出现一排原来发生甘多事...西价成为针对噶对象噶?

原帖由 |▍`淚﹎丶 于 2009-6-1 13:12 发表
无出现一排原来发生甘多事...西价成为针对噶对象噶?

琴日aion度终于出咗第一件金装喇.赚翻d点卡钱.

原帖由 hao9988 于 2009-6-1 09:24 发表

真有文化~~可惜没人会欣赏~~

白癡低能閪,你副咁既尊容都敢笑人身高,我真系服到你五體投地。

丁次咁既身材,講野又口吱吱,成只死肥豬咁,有人爛眼肯嫁你,已經算系十世修到啦。
仲要成日媽咪前,媽咪後,擺明就心智未發育,智障兼白癡,見你一次已經深刻印象。
乜你減肥、增高成功佐喇咩?家下幾高幾重吖?
話人1.65,你高得佢幾多吖?Kelly都高過你啦,不9知所謂。

你屋企無鏡架?全部都系銅鏡?銅鏡都就撒泡尿自己照照啦。咁既閪樣都好意思出黎人生攻擊?
就算你擺埋你個金毛飛除埋黎講,我都未驚過,魚蛋QQ有佢張相,如果有人話佢個閪樣都得,我俾個Good佢.

哇~~~第8页~~~

很好~~~很强大~~~[m_害羞]
我執著,故爲癡;
我不屑,故爲狂;
我有錢,故爲水魚;
我劈撚,故為神話;
我念雛,故為P.C.;
我自我,故
γ天下せ無雙γ

原帖由 请勿爱上我 于 2009-6-1 12:10 发表
[m_烦恼] 你那70e垃圾龙备左我,跟住我林住去睇下买倒几多玛果啦..点知拉一个玛果就70e了.

家下d玛果真系贵西西..你就值一个玛果钱- -

哇~~小白脸又给大家表演节目了~~大家掌声欢迎~~
哎~~~你们吃饱一点~吃饱了再上去给我娱乐一下吧~~

原帖由 请勿爱上我 于 2009-6-1 12:08 发表
[m_倒] 米备距嘈咯...我真人大把人见过-_,-家下ro仲有几多人玩姐

距d肉5毫一斤都卖倒两千几蚊啦.笑...

你d钱备人盗晒啦,你5知咩?乜天绝无同你讲咩

70E算个啥子哟..笑,来来去去原来就系5舍得自 ...

果70E你们的主人说打死不还啊~说留着给你们买狗粮啊~~所以你们记得吃饱一点~出力一点去表演给全服的玩家看吧~~