返回列表 发帖
原帖由 chia 于 2008-12-31 23:50 发表
乐乐你- -

我点..

期待合并

原帖由 天空中的平行线 于 2009-1-1 15:16 发表
期待合并

原帖由 浪子の心 于 2009-1-1 01:00 发表
今晚同暗.老板去杀八婆,可惜吾多见到.
八婆,你记住,我地会报仇噶.你玩暗噶感情,我地会记住噶

大家新年快乐啊.09新希望,新景象啊.大家要努力上进!!!

边个系八婆.

进总,我都想知是边个八婆竟敢玩弄我们纯洁的垃圾暗的感情!!

跨年顶战报~~~好图!...

- -怀念LS的东西

无来啊
问心无愧既可。

又输比虚召..无言..
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 星の封印 于 2009-1-1 11:32 发表
多谢一班傻人陪我颠咗一个最HIGH嘅NEW YEAR'S EVE.
多谢一班傻人陪我通宵兼去丽都30层吃咗09年第一餐贵价早餐...
大家新年快乐.............
训觉...............................

既然袮話係陪袮....咁....硪哋循例都要收費...

硪收double的....記得俾啦喎.....

電信I服 收/售/代練 帖子請戳~

華南Penril - ☆牧无尊长☆
普隆德拉 - ☆牧无尊长☆
電信Iris - ☆牧无尊长☆

復活區☆牧无尊长☆再次回到本人手中,感恩~

原帖由 牧无尊长 于 2009-1-4 21:20 发表

既然袮話係陪袮....咁....硪哋循例都要收費...

硪收double的....記得俾啦喎.....

我...我...我......
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店