返回列表 发帖
怪物猎人和三国无双是两回事呢~~~~
找人玩怪物猎人~~~~~

原帖由 zjy311 于 2008-1-1 21:30 发表

者我5爽007感..无论驱做乜..讲乜都系错噶..所以我觉得我呢个观点代入去你果度我觉得5错/...

不要以你的价值观来衡量我。现在我只知道5T有品,我无品。

原帖由 星の封印 于 2008-1-1 21:31 发表

又5系罗你副身家...怕乜吖~~~..
我部PSP2000紫色版已经比某人跌到神神哋了

琴晚系幸运楼。。吃左110笼野。。。。。更加地无钱鸟。。。。

原帖由 小肥肥重生版1号 于 2008-1-1 21:30 发表
谁买PSP了?有空一起怪物猎人吧```

。感觉上好似3国无双。。。
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 zjy311 于 2008-1-1 21:28 发表

感都比你知道左29号先第1次加好友...话你叻仔就叻仔...有无见过神话同我地一齐感就真系要问你地的鸟...起码就本会同神话都5系敌对状态...

只有"无品"2个字!!

或者你要我说很早以前就加了好友来冤枉你们?无聊。

我最无品,第三方势力最有品。OK?

原帖由 zjy311 于 2008-1-1 21:28 发表

我好想去``不过今个月噶预算无晒```因为要买PSP....

又5系罗你副身家...怕乜吖~~~..
我部PSP2000紫色版已经比某人跌到神神哋了
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

谁买PSP了?有空一起怪物猎人吧```

原帖由 傲雪 于 2008-1-1 21:29 发表

我怎么看有什么所谓,其他人怎么看才是重点。

者我5爽007感..无论驱做乜..讲乜都系错噶..所以我觉得我呢个观点代入去你果度我觉得5错/...
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

原帖由 傲雪 于 2008-1-1 21:27 发表

他只给LIVE道歉而已。蓝天、无尽、沙尘、ITE呢。废话不多说,他出来给这四个会都说句对不起我再叼他就是王八蛋。

所以我5知呢D叫喜欢捉"字失"..定系好似007话我感气量小鸟...

原帖由 zjy311 于 2008-1-1 21:25 发表
仲有啊傲雪``我地E家噶同盟系G会``近期又都5会变``你中意话我地第3势力又好``你敌对都好``我又都无所谓``

我怎么看有什么所谓,其他人怎么看才是重点。

原帖由 星の封印 于 2008-1-1 21:25 发表
5T D猪仔猪女要参加PARTY既..快D联系我啦..~~~

我好想去``不过今个月噶预算无晒```因为要买PSP....

原帖由 傲雪 于 2008-1-1 21:25 发表

29号是争霸赛最后一场,两个会长在29号才加好友,未免太过耐人寻味了吧。你们有没帮神话拿过城我不知道,你们在最后JF时间从来不会碰神话我就知道。最后,你觉得你们论坛有什么话想说出来就自己说,如果我说不免有断章取义之嫌。

感都比你知道左29号先第1次加好友...话你叻仔就叻仔...有无见过神话同我地一齐感就真系要问你地的鸟...起码就本会同神话都5系敌对状态...

只有"无品"2个字!!

有架吵有动力,有动力有压力,所以未解决

原帖由 zjy311 于 2008-1-1 21:07 发表

人地都讲左Sorry鸟..E家仲继续讲感系算大量定小气呢???你喜欢你又扮007叼我地又得咖..反正到时又米互叼咋嘛..

仲有..义气系对人讲..5系对狗讲...如果我系对狗讲果时我帮噶5系鸡会系狗会...

他只给LIVE道歉而已。蓝天、无尽、沙尘、ITE呢。废话不多说,他出来给这四个会都说句对不起我再叼他就是王八蛋。

仲有啊傲雪``我地E家噶同盟系G会``近期又都5会变``你中意话我地第3势力又好``你敌对都好``我又都无所谓``

喔.....我竟然顶楼...........好野...08年开门红啊~~~~~~~~
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店