返回列表 发帖
+左了`````````

原帖由 zjy311 于 2008-1-1 22:14 发表

同盟利益只会体现系中段同埋最尾得城...最尾得城我又5会帮神话罗城..你所讲噶主要系中段噶者..无极限+ITE系你果树..你地又经常4会冲一个门...我地点顶啊...感强大...紧系玩下里应后合就得拉...

其实讲句 ...

那是不是要我代表蓝天和3个盟友给你说对不起啊,是因为我们不好才逼你们和神话这样偷偷摸摸的,SORRY拉!是我地错了!这样得不得啊?

那是5T做的,怎么变成我破坏的,真奇怪。晕

原帖由 Hy0leE_翅膀 于 2007-12-30 12:26 发表

按你的说法,,,现在的所谓"我们蓝天"也不过是LIVE和沙尘的死剩种罢了,

其他人5好理..私人恩怨..

无错..我系来叼你呢个熊会的死剩种的..如何?..5好要我讲翻广C同广S刚合服你只烂狗翼既事出来..当初5知边只狗翼比人打到周围乱吠?..终于入左沙尘所在既CS联盟?..稳到靠山然后先敢露个鸡头开个聊天寸人?...然后边个又哩埋左?...到左而家..终于又稳到个大靠山..又出来吠?...吠得几好听...5该你讲LIVE同沙尘死剩种前...霖下自己既身世...仲有...我5似你...起码你做紧死剩种..仲可以"忘我地"出来吠...

原帖由 星の封印 于 2008-1-1 22:15 发表

甘伱迷要著孖煙通???

我只买得起流野CK........
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 zjy311 于 2008-1-1 22:06 发表

我要5着比JL...我要驱着C袜...

甘伱迷要著孖煙通???
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

原帖由 傲雪 于 2008-1-1 22:08 发表

伪君子比真小人更让人鄙夷。你好得了多少?你和多少蓝天这边的人说过5T是第三方势力,现在一句“无所谓”推干净了。转过来骂我“无品”,有品就不会去加飞车做好友了拉。简单一句,忘记历史就意味着背叛。G会和神话是死敌,你们对同盟够忠诚。叮哥,人无信不立啊。。

同盟利益只会体现系中段同埋最尾得城...最尾得城我又5会帮神话罗城..你所讲噶主要系中段噶者..无极限+ITE系你果树..你地又经常4会冲一个门...我地点顶啊...感强大...紧系玩下里应后合咖拉..反正G会有乜提议我一样都会照做..但是呢D始终系我地2个会长噶树..5使同你讲感清楚吧??

其实讲句真的...想搞差我地同盟关系就继续..我无所谓...老狗一早就入左我地个论坛...好多野都5使你讲到来呢树吧...难度你有阴谋???

今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

+Q聯繫拉甘.....

原帖由 和平 于 2008-1-1 22:08 发表
也是 讲得再多 小丑还得舞照跳 Q群继续有笑话看

那边的 既然可以看到我们论坛 那去把我们3秒召唤的证据发出来激情下吧
神话那个算条毛[m_傻笑]

和平哥,想骂人就直接点。不要像岳不群一样。

原帖由 星の封印 于 2008-1-1 21:25 发表
5T D猪仔猪女要参加PARTY既..快D联系我啦..~~~

点联系呢``个论坛注册5到`要邀请码..

也是 讲得再多 小丑还得舞照跳 Q群继续有笑话看

那边的 既然可以看到我们论坛 那去把我们3秒召唤的证据发出来激情下吧
神话那个算条毛[m_傻笑]

原帖由 焚天少爷 于 2008-1-1 22:04 发表
猪叮真像个阿婆那么长气,天气冷就留返谈气暖肚吧,你觉得你讲的东西可以改变什么吗?你有办法解决不乱冲门的人再来回复吧,返群开心D研究聚会的威水屎吧。

+1
努力debug中

原帖由 zjy311 于 2008-1-1 21:58 发表

言之过早鸟..果晚成晚都讲5到几段5同噶字....

恩...其实系我眼中...你同J枫做噶野都无乜2样...不过我最大噶厉害之处就系收复左J枫呢只无品怪..

伪君子比真小人更让人鄙夷。你好得了多少?你和多少蓝天这边的人说过5T是第三方势力,现在一句“无所谓”推干净了。转过来骂我“无品”,有品就不会去加飞车做好友了拉。简单一句,忘记历史就意味着背叛。G会和神话是死敌,你们对同盟够忠诚。叮哥,人无信不立啊。。

原帖由 星の封印 于 2008-1-1 22:02 发表

5怕...有兩個水性超好嘅MM可以救伱...-__,-,...美人救豬..

我要5着比JL...我要驱着C袜...

猪叮真像个阿婆那么长气,天气冷就留返谈气暖肚吧,你觉得你讲的东西可以改变什么吗?你有办法解决不乱冲门的人再来回复吧,返群开心D研究聚会的威水屎吧。

原帖由 zjy311 于 2008-1-1 22:00 发表

我过到来比人掉落海就67鸟...

5怕...有兩個水性超好嘅MM可以救伱...-__,-,...美人救豬..