返回列表 发帖
顶兄弟~

顶~~~

每个星期两场GVG准时JF集合,30人打到最后一分钟一秒钟,这样的神话叫做适应不了RO?真配服你的观察力。玩其他游戏是为了消遣RO的无聊,难度每天要对着你骂爹吵娘啊。
哇,连上海的人都帮你啊,你好犀利啊,好崇拜你啊。怪不得我们神话这种小鱼塘装不下你了。
狼心狗肺的人始终都有人认为距是好人;
用心良苦的人始终都有人认为距是虚伪;
十恶不舍的人始终都有人认为距是为世所逼;
与世无争的人始终都有人认为距是伪善;
站在吾同的立场是可以将同一件事有吾同的看法。
没有最懦夫的人,只有更最懦夫的我。

某位人兄...莫非一嗰人只能玩一嗰网game?玩乜喺自由吧?!口口声声话盗雷腰..麻烦挪d确实d嘅证据出嚟..晤好口upup当秘笈..秒鸡一事星期六先秒完..人哋借装备又有乜问题?起码人哋肯借..盗晒某人嘅补给後仲要加以恐吓他人?!笑..ro嘅玩家就只能生存响PVP?咁其他晤入pvp嘅玩家算乜?靠自己双手搵饭食??挪晒某人嘅补给晤还.不愧为靠自己"双手"搵饭食..人哋借晤借装备喺人哋嘅自由..某低能前排米又喺一直借装备..你敢担保你哋班人里面冇人借装备呈威风?..盗雷腰都喺嗰句..麻烦挪出确实嘅证据...PVP垃圾龙都讲濄..只杀低能果..亦都只当佢喺茶余饭后消遣..我哋中意上就上..晤中意上你点用激将法都冇用..至少30-40人帮你?米又喺借兵..若然咁多人帮你.做乜连开嗰会自己打都晤敢呢??神话只要仲有MM同垃圾龙2嗰人..神话1日都晤会退出嘅..

原帖由 天絶 于 2009-5-25 15:54 发表
适者生存,适应不了RO,转去玩别的游戏,的确让人同情,神话一下走了6条雷腰下,竟然要盗回4条雷腰,让人同情,甚至某人那垃
圾装备也不放过,更让人同情,我不带你们打PVP,就真的连PVP也不敢进,也让人同情,我上鸡没人直 ...

小人总是可以颠倒是非的。。。这点我深深明白!!

原帖由 ttt!! 于 2009-5-25 16:18 发表

小人总是可以颠倒是非的。。。这点我深深明白!!

佢话佢帮你挂机嘅证据搵到依家仲未搵完..

还有智障果  ,麻烦你回去在把小学重新读一遍吧。。。知不知道看你的发言真的是一件很痛苦的事。

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2009-5-25 16:17 发表
某位人兄...莫非一嗰人只能玩一嗰网game?玩乜喺自由吧?!口口声声话盗雷腰..麻烦挪d确实d嘅证据出嚟..晤好口upup当秘笈..秒鸡一事星期六先秒完..人哋借装备又有乜问题?起码人哋肯借..盗晒某人嘅补给後 ...

那MM的那个封杀令去哪里了啊????没人执行的??你们这些狗真是没良心啊!连主人的话都不听~~

原帖由 ttt!! 于 2009-5-25 16:23 发表
还有智障果  ,麻烦你回去在把小学重新读一遍吧。。。知不知道看你的发言真的是一件很痛苦的事。

鸟人是看不懂的!!这不怪你~~

原帖由 hao9988 于 2009-5-25 16:24 发表

那MM的那个封杀令去哪里了啊????没人执行的??你们这些狗真是没良心啊!连主人的话都不听~~

狗喺用于对你嘅专称..第二晚已经执行完毕..

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2009-5-25 16:17 发表
某位人兄...莫非一嗰人只能玩一嗰网game?玩乜喺自由吧?!口口声声话盗雷腰..麻烦挪d确实d嘅证据出嚟..晤好口upup当秘笈..秒鸡一事星期六先秒完..人哋借装备又有乜问题?起码人哋肯借..盗晒某人嘅补给後 ...

閪武!你自己问问那个特价閪,欠了人家600RMB还没还,拿那小小补给都不够啦~~叫特价閪拿回600RMB来,就还补给啊~~只怕他连那600都还不起啊~~

原帖由 hao9988 于 2009-5-25 16:01 发表
顶兄弟~

估计天绝又是你新认的哥哥了。。是不是?果儿“妹妹”(呕吐啊)[m_吐]

原帖由 hao9988 于 2009-5-25 16:27 发表

閪武!你自己问问那个特价閪,欠了人家600RMB还没还,拿那小小补给都不够啦~~叫特价閪拿回600RMB来,就还补给啊~~只怕他连那600都还不起啊~~

咁你遮喺承认某人盗咗特价嗰号喇?!

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2009-5-25 16:25 发表

狗喺用于对你嘅专称..第二晚已经执行完毕..

那就以后只有GVG见!反正我又没那么多时间去PVP!只是有空去逛逛~见到神话狗就杀一,两只就下线了~

原帖由 hao9988 于 2009-5-25 16:28 发表

那就以后只有GVG见!反正我又没那么多时间去PVP!只是有空去逛逛~见到神话狗就杀一,两只就下线了~

一向都GVG见..只可惜GVG只见到大光柱...