返回列表 发帖
腾讯是最大黑手,你老味..收购左距七了

狼心狗肺的人始终都有人认为距是好人;
用心良苦的人始终都有人认为距是虚伪;
十恶不舍的人始终都有人认为距是为世所逼;
与世无争的人始终都有人认为距是伪善;
站在吾同的立场是可以将同一件事有吾同的看法。
没有最懦夫的人,只有更最懦夫的我。

原帖由 燃烧之旺 于 2009-5-26 07:04 发表

旺大哥大,饶命啊,我D甘低级的人士边使你出手啊

我行去自杀就好
跌抵了,系可以爬番起身的
我明白,我了解,我任性,我妄为,我自我,我执着
所以我系我,哇咔咔

问心无愧既可。

原帖由 ccrol 于 2009-5-26 13:33 发表

旺大哥大,饶命啊,我D甘低级的人士边使你出手啊

我行去自杀就好

鬼叫你肥过我`~`我都5知你个号叫么名`不过估计系系一月的拉~~
我去苹果度起你底

婊子果几时有感好文采噶?企神话时就寸77,过了将门就鸠抰抰咁!

有閪脑的乜婊子果,见到边个会强大就跑去边个会度玩,真所谓当年神话的一句口号:欢迎间谍!婊子果,自己成日就得个吠,无閪脑的,你以为你乜料啊?就系一个弱智的小DD咯,你脑笋都未生埋噶,就算你RO装备点犀利都好只是一摊数据而已,我寸得你起啊,吹啊,婊子果!!如果导师上海同广服合并,话吾埋你又跑到上海会度做只摇尾乞怜的狗!!!!!!!!!

婊子果几时做人做到似只狗呀,居然要寄人篱下!!!

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2009-5-26 00:44 发表

送大K嘅香吻俾你..

老K系KELLY么???

原帖由 星の封印 于 2009-5-26 09:14 发表
盗QQ既SB:171799491
5T.神话.烈魂包括埋G会前排被盗风既源头.
5好问我系边稳到.我有我既方法.
大家有兴趣可以起依条友既底.

好似无呢个人噶QQ系我树....
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 zjy311 于 2009-5-26 19:09 发表

老K系KELLY么???

好似无呢个人噶QQ系我树....

对..你猜对鸟..就喺kelly~

其实你地神话有无人估到我上乜咖...???
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

我知道~~上诗淫~

5系5系..我系路过噶小猪

-,-垃圾茵连个神话败类婊子果都拉过来,真系无taste!

原帖由 zjy311 于 2009-5-26 19:50 发表
5系5系..我系路过噶小猪

我最中意食路濄嘅潴~

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2009-5-26 11:35 发表

咁你就刮佢出嚟压瓜佢喇~

我又比距申诉紧.我今朝又填个真实姓名其他乱填.竟然又通过咗.都5知咩世界
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店