返回列表 发帖
原帖由 ttt!! 于 2009-5-25 23:12 发表

神话整个会都在AION集体练级呢!!可能看不到你的留言。。
不过我还是会帮你吧话转告他们的!!问下他们能不能在AION上拨点时间来ROPVP陪下你地!!

真是忠诚的狗!!快去向主人汇报情况吧~~

原帖由 ttt!! 于 2009-5-25 23:12 发表

神话整个会都在AION集体练级呢!!可能看不到你的留言。。
不过我还是会帮你吧话转告他们的!!问下他们能不能在AION上拨点时间来ROPVP陪下你地!!

向主人汇报!主人会给点好东西你吃的~~神话还是没养错狗~养的狗那么乖的~~佩服~~

煮豆燃豆萁..........

8倍色迷迷的007

唔明..
你睇.超人吖

原帖由 007-杨过 于 2009-5-25 23:57 发表
煮豆燃豆萁..........

是2条平行线!!

原帖由 ttt!! 于 2009-5-26 00:03 发表

是2条平行线!!

正常同低能,永遠没有交集。
不能說得太深奧,遷就一下智障人士的理解能力。

牛唔飲水又點按得牛頭低。

你唔智障,又點俾人遊說到你買裝備,黎曠充自己公會

本身依靠着mm,都仲有幾巴口幫佢,等佢免受智障被褥之苦。

而家換佐醫生,要劃清戒線。所有白癡低能智障傻閪行為,表露無遺。

原帖由 007-杨过 于 2009-5-25 23:57 发表
煮豆..........

非也非也,只是走失了一只養不熟的狗,没什麼可惋惜的。

狗始終是狗,只是改了一下前奏的名號而已

狗既非我類,又怎能同萁而燃呢

原帖由 深夜的猪 于 2009-5-25 19:59 发表
低能果你讲得啡鏛好........啡鏛好啊....我要补充下既!!!!
1:首先.啡鏛多谢低能果你.原来你仲记得我地神话D人啊? 我好感动啊. 对唔住咯. 我无视左你好耐嘎拉.
2:我地而家没上pvp好耐啦.中国法律边条规定一定要去pvp同弱智仔玩嘎?你条雷腰得闲就拿布抹下距啦.咪先真系吃尘嘎..
3:比人盗Q又赖我地啊? 不如话神话D人搞大你老母个肚生左你? 不过我记得神话没人姓屈嘎喔.点会生到你遮?
4:乜你甘睇得起日斤啊? 黄埔距住晒? 我话你坐车去黄埔上网盗得唔得啊?
5:兲绝同垃圾龙讲话要帮你个号刷战场装备...没错..其实兲绝系边鸠个? 我净系知道系盗号西一个咯.距话刷就要同你个号刷??你个号好卵巴比啊?而且出于咩道理帮你刷?(当时已经话走)
6:咩叫那一次先输后跑的pvp? 你甘重视托? 我地重来没话神话pvp未输过嘎.输过又点啊?做人输唔起咩?我地输得起啊! 不过踩死你呢D蚁多过输就够啦.点似得你?吓吓声就某一次.果一次.那一次.都唔知你讲边次.
7:神话有ttt.加隆.日斤.特价...(还有好多)呢D人对公会发展更系有用啦.难道你有咩?汤猪dun有你份.
8:你而家个心梗系舒服啦.扭曲晒仲唔舒服啊?(间接看出你喜欢受虐哦).平台一直有啊.见唔到我地踩死蚁甘咩.不过更好既平台都要自己起码有DDDD甘多嘎天分先可以发挥到.可惜..你连DDDDDDDDD都没..
9:哦?聪明了喔.会用激将法.可惜啊.我地唔受嘎.唔会好似某盗号西甘讲两句就话20z既骨气啊..你当我地没装备入pvp咯.如果你甘捻开心D嘎话.装备唔系自己又点.问人借又点.你条雷腰都没你只狗个名系上面啦.傻既.我话条雷我嘎. on鸠仔. 借到装备起码人缘好.你呢?有既.问狗公狗乸借咯.大家都借.甘你讲条毛啊?
10:ro唔系我地玩?原来系你眼入面ro系一个甘高深嘎游戏啊? 6,7年钱嘎游戏啦喔.如果你觉得甘高深.你D智商咪未开发过咯.叻仔.
11:你有好既搞传送那东西嘎时候我地都未惊过.听过一句话未? 一朵鲜花插在牛粪上. 甘朵鲜花好极有限.
12:低能当然唔会任人摆布.系任D狗啊.盗号西摆布咯.
13:如果我地要翻去读书.你就要翻去吃狗屎.求其稳个文化都高过你.
14:花女人钱? 你当现在还不是靠你妈给你零用? 你还靠得多.要不怎么那么肥?别告诉我你妈不是女人.还记得你那句:每个月我妈给我一万元零用.(强啊.养狗都花那么多.穷人仰望中...)
15:的确啊.神话唔打gvg你就真系好春闷嘎.一日到黑稳我地为中心.我地都烦啊~可惜啊..你系路边D尘啊..
16:吉分4要派精兵么.我地没人系精兵.(点似你.呢D货色就系精兵).住到厌.得闲咪比你地住下咯.做咩? 有得住果晚兴奋到成晚扯旗么?小心暴毙啊..
17:你建议.听你建议果晚咪沉船咯.(唔系我吹.有版大家睇)
18:天狗(山顶洞人70%进化版)出黎吠啦咩? 系咯 垃圾装备都唔放过.何止啊.补给都抢住偷啊.眼光高极有限啦.难怪成头屎.办正义.知唔知道最丑样就系你啊?相由心生啊.你个好兄弟都仲好你DDDDD甘多.可能你唔知道你那个补儿同特价讲过咩啦.人地话~我地掉左果D装备没打算比你用.(要唔要借聊天比你睇啊).可能你真系好恨件taq啦.狗见到屎甘就着了.不过算啦.西装衬狗.一番景象.
19:特价欠不知那只狗600rmb你自己讲嘎遮.女人以为哭哭啼啼装个b就很叼毛? 扔给你系不计较.重点是重来就没有欠你们什么.甘卵计较你有没问你D旧菜拿翻个初啊甘?!执n滩都执到甘鸠屎. 比你威晒啦
20:既然你甘讲.甘我都唔洗比面啦.你条女生过仔事少啊.日日比人轮都唔够啊.仲要稳埋你比你叼.执到啦你 叼到烂先轮到你.你去做鸭啊?做鸭你都没生意啦.唔怕比你窄7死左命都没咩.你做鸭唔叫你系同情你啊,费时你窄7人啦你去吃泥切JJ扎.洗女人钱?洗埋老母钱点话啊,叫你老婆出黎讲野啦!澄清你老婆没比人轮啊!小白脸就没啦.肥狗有一只.
21:附:低能&浪饼照片一张

講得非常好,轉帖着重一下,加深認識。

原帖由 zjy311 于 2009-5-25 19:45 发表
QQ无再比人偷的飘过....

龙哥我有帮你打GVG咖..你快D比翻人工我啊..5系下次我5上咖..

送大K嘅香吻俾你..

12页,未T日期之前我仲以为系某年噶贴比人顶上黎添啊。。
突破同老头噶31页吧。
链接:http://bbs.rohome.net/thread-894498-1-25.html

问心无愧既可。

本来不打算发言,某人话小站好激情,我上来看,看了三页觉得好无聊,就无看了
不过为求让自己爱的RO,一直在广服的RO战报突破历史记录,求其回一帖咯

本人都不GVG,偶尔回来客串
跌抵了,系可以爬番起身的
我明白,我了解,我任性,我妄为,我自我,我执着
所以我系我,哇咔咔

还有,或者我做了好多失控的事情,令你地讨厌及觉得我好烦,但系我真的无心的
对不起,原谅我的孩子般的做法吧,同埋我会学会长大咯,不打扰你地继续激情

我只能讲甘多了,日后都不会出现的人,愿你地记得我,这个傻更更的月月

现在基本只SYgvg吧

我爱RO,我爱广服,我爱天狼,圣雪,烈魂,5T,G会,无极限,无尽的每一位朋友,我不管是不是敌对,但系因为我在这些公会一起开心过,存在过,所以我爱你地啊
所以我系我,哇咔咔

原帖由 ccrol 于 2009-5-26 01:13 发表
还有,或者我做了好多失控的事情,令你地讨厌及觉得我好烦,但系我真的无心的
对不起,原谅我的孩子般的做法吧,同埋我会学会长大咯,不打扰你地继续激情

我只能讲甘多了,日后都不会出现的人,愿你 ...

月月带我SY去GVG
负二代你们伤不起的.

原帖由 finnik 于 2009-5-26 01:22 发表

月月带我SY去GVG

好啊,热烈的欢迎啊

所以我系我,哇咔咔