返回列表 发帖
原帖由 请勿爱上我 于 2009-5-25 16:29 发表

你以为人地真系真心帮浪饼咩..很傻很天真

你既境遇只可以用凄凉黎形容.如此注重名声的你.现在名字如此的臭.

你对香蕉又米着住神话打备你既.笑..你自己好似24甘去商城拉张卡咯.你件taq又米 ...

哇~~~小白脸终于出现了!!小白脸哥哥好~~最近有花那些女人的钱啊??没钱就跳河死了算了~~原来你的老婆是幼儿园的???你都不知道执过几多个人噶二滩啦~~傻伦閪閪甘!!你条女都吾知同佐几多男人生过仔啊~

原帖由 hao9988 于 2009-5-25 16:30 发表

你真是幼稚!连一点点常识都没有.你去了银行借了钱,不还钱.银行都会去封你家啦~~这点常识都不懂这不怪你.小学没毕业~

你意思遮喺擅自上他人嗰号移走所有嘢就喺正常行为?!笑.

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2009-5-25 16:28 发表

咁你遮喺承认某人盗咗特价嗰号喇?!

你真是幼稚!连一点点常识都没有.你去了银行借了钱,不还钱.银行都会去封你家啦~~这点常识都不懂这不怪你.小学没毕业~

原帖由 天絶 于 2009-5-25 15:54 发表
适者生存,适应不了RO,转去玩别的游戏,的确让人同情,神话一下走了6条雷腰下,竟然要盗回4条雷腰,让人同情,甚至某人那垃
圾装备也不放过,更让人同情,我不带你们打PVP,就真的连PVP也不敢进,也让人同情,我上鸡没人直 ...

你以为人地真系真心帮浪饼咩..很傻很天真

你既境遇只可以用凄凉黎形容.如此注重名声的你.现在名字如此的臭.

你对香蕉又米着住神话打备你既.笑..你自己好似24甘去商城拉张卡咯.你件taq又米我既.笑,你又米用我备我旧菜既野.我都5明人地点解可以执人2摊执得甘威风既.

你ts讲野群讲野,早就备人屏蔽左啦.应该多谢TTT,系得距会理下你.

其实根本就无人理你,系你以为我地憎你姐.   你的名字还不值得出现在我们的聊天记录里面.
ˊ;丶╲  當莪想妳啲時候﹡○.°.妳會吥會竾剛恏正茬想莪.  `˙﹡.

原帖由 hao9988 于 2009-5-25 16:28 发表

那就以后只有GVG见!反正我又没那么多时间去PVP!只是有空去逛逛~见到神话狗就杀一,两只就下线了~

一向都GVG见..只可惜GVG只见到大光柱...

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2009-5-25 16:25 发表

狗喺用于对你嘅专称..第二晚已经执行完毕..

那就以后只有GVG见!反正我又没那么多时间去PVP!只是有空去逛逛~见到神话狗就杀一,两只就下线了~

原帖由 hao9988 于 2009-5-25 16:27 发表

閪武!你自己问问那个特价閪,欠了人家600RMB还没还,拿那小小补给都不够啦~~叫特价閪拿回600RMB来,就还补给啊~~只怕他连那600都还不起啊~~

咁你遮喺承认某人盗咗特价嗰号喇?!

原帖由 hao9988 于 2009-5-25 16:01 发表
顶兄弟~

估计天绝又是你新认的哥哥了。。是不是?果儿“妹妹”(呕吐啊)[m_吐]

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2009-5-25 16:17 发表
某位人兄...莫非一嗰人只能玩一嗰网game?玩乜喺自由吧?!口口声声话盗雷腰..麻烦挪d确实d嘅证据出嚟..晤好口upup当秘笈..秒鸡一事星期六先秒完..人哋借装备又有乜问题?起码人哋肯借..盗晒某人嘅补给後 ...

閪武!你自己问问那个特价閪,欠了人家600RMB还没还,拿那小小补给都不够啦~~叫特价閪拿回600RMB来,就还补给啊~~只怕他连那600都还不起啊~~

原帖由 hao9988 于 2009-5-25 16:24 发表

那MM的那个封杀令去哪里了啊????没人执行的??你们这些狗真是没良心啊!连主人的话都不听~~

狗喺用于对你嘅专称..第二晚已经执行完毕..

原帖由 ttt!! 于 2009-5-25 16:23 发表
还有智障果  ,麻烦你回去在把小学重新读一遍吧。。。知不知道看你的发言真的是一件很痛苦的事。

鸟人是看不懂的!!这不怪你~~

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2009-5-25 16:17 发表
某位人兄...莫非一嗰人只能玩一嗰网game?玩乜喺自由吧?!口口声声话盗雷腰..麻烦挪d确实d嘅证据出嚟..晤好口upup当秘笈..秒鸡一事星期六先秒完..人哋借装备又有乜问题?起码人哋肯借..盗晒某人嘅补给後 ...

那MM的那个封杀令去哪里了啊????没人执行的??你们这些狗真是没良心啊!连主人的话都不听~~

还有智障果  ,麻烦你回去在把小学重新读一遍吧。。。知不知道看你的发言真的是一件很痛苦的事。

原帖由 ttt!! 于 2009-5-25 16:18 发表

小人总是可以颠倒是非的。。。这点我深深明白!!

佢话佢帮你挂机嘅证据搵到依家仲未搵完..

原帖由 天絶 于 2009-5-25 15:54 发表
适者生存,适应不了RO,转去玩别的游戏,的确让人同情,神话一下走了6条雷腰下,竟然要盗回4条雷腰,让人同情,甚至某人那垃
圾装备也不放过,更让人同情,我不带你们打PVP,就真的连PVP也不敢进,也让人同情,我上鸡没人直 ...

小人总是可以颠倒是非的。。。这点我深深明白!!