返回列表 发帖
四處受敵?加起來有30人嗎?四處?

人家開聊天是實話實說嘛。發來論壇撩糾紛也是閣下留下的。閣下真“低調”

追殺?而家收費服仲可以有“封殺”既人數嗎?見過大蛇疴屎未呀?

最閪無腦就系“追殺”。
“追”“殺”“倒”“咩”?

原帖由 007-勇者哥哥 于 2010-6-17 19:25 发表
等我来食你啦

你就想!!!臭77~~~

原帖由 黑客 于 2010-6-17 22:24 发表
四處受敵?加起來有30人嗎?四處?

人家開聊天是實話實說嘛。發來論壇撩糾紛也是閣下留下的。閣下真“低調”

追殺?而家收費服仲可以有“封殺”既人數嗎?見過大蛇疴屎未呀?

最閪無腦就系“追殺”。
...

人地开聊天就系实话实说,某人系公开聊天度讲一句话就系撩事斗非!!
某人说话真系“公平”咯!!
唔该第日发言讲野既就说话客观D啦,下下都玩针对,战报版就成日变骂帖!
不过发现系度引起骂战既来来去去都系果几个人嗟!如果某D人可以说话注意D,讲话唔好成日带攻击性,甘小站就“河蟹”得多咯!!

原帖由 暴儿 于 2010-6-17 22:45 发表

人地开聊天就系实话实说,某人系公开聊天度讲一句话就系撩事斗非!!
某人说话真系“公平”咯!!
唔该第日发言讲野既就说话客观D啦,下下都玩针对,战报版就成日变骂帖!
不过发现系度引起骂战既来来去去 ...

撩事鬥非建立喺GVG時間啵,你都可以一人開一個聊天黎撩架。
開個聊天都算撩事鬥非?咁你以後唔使GVG啦,GVG唔止撩事鬥非,仲殺人如麻添。

喺論壇就唔同,擺明就紙上談兵,光說不練。非常適合人喺度“撩事鬥非”------詳情請看上文(撩事者)

原帖由 黑客 于 2010-6-17 23:04 发表

撩事鬥非建立喺GVG時間啵,你都可以一人開一個聊天黎撩架。
開個聊天都算撩事鬥非?咁你以後唔使GVG啦,GVG唔止撩事鬥非,仲殺人如麻添。

喺論壇就唔同,擺明就紙上談兵,光說不練。非常適合人喺度“撩 ...

我真系唔知原来是否撩事斗非系取决于是否发生在GVG时间噶哦!!!
开聊天唔算撩事斗非,不过写的内容系呢!之前我记得天人的小白系工会战时间用公聊讲左句话挑衅的说话,然后比人系论坛上话左N耐,依家热血的会员系华丽度开个聊天话人地不堪一击,就比人话系实话实说,真系咩都系你地讲既就有理,人地讲既就撩事斗非咯!!即系只允许州官放火,不允许百姓点灯啦!!!
其实就算任何一方强都好,都无必要去做挑衅行为嗟!清人一次就去做D挑衅行为出黎,唔会比人觉得你犀利,只会比人觉得你无品嗟!!
呢D行为既发生完全颠覆晒我对某工会的印象!!哎~~~

我唔系法官,我无权判某人有罪或无罪!我亦无针对任何人既意思,只系讲出我对呢D行为既唔认同嗟!!

- -

看来我只能纯支持了
姐说:时间就是金钱.所以我很有钱!

我说到底咋了呀,童话姐姐都没在这个帖子开骂了怎么又跑了个黑客出来?
是不是每次战报贴都非要来挑衅一下骂一下才舒服?

原帖由 powerstar 于 2010-6-18 14:40 发表
我说到底咋了呀,童话姐姐都没在这个帖子开骂了怎么又跑了个黑客出来?

你这个SB一次不出来装B会死啊?

原帖由 powerstar 于 2010-6-18 14:40 发表

关我地事了?

吵吧.吵吧吵吧....在某个地方,看到某个会在训练..看都看不下去了..

德国输了

终于我们不再,为了生命狂欢,为爱情狂乱.然而青春彼岸,盛夏正要一天一天一天的灿烂.

。。。。。