返回列表 发帖

[历史] 黑社會-3-....

忘記左玩ro幾耐了,聖域之門-_,-開始了...黑社會
██4條:咸濕功力不在我之下 個腦轉數快 認識時間.... ....忘記了....有絕對的默契
██龍:由廣服色到而家 幾聰明下[m_装酷] 有咩吾色都可以問到距[m_得意] 最服距的地方...咬電池大的-永遠不會感到累[m_倒]
██肥婆kito:睇個名都知啦[m_对视] 好鬼肥嫁距..成日話自己靚女-.-都大學了..."醜"字仲未色寫...
██大蛇:-.-第1句想同你講.....叼7你好無呀-.-再提xx殺手就#!@*#(@&!)(<<<不雅文字不打出來...
██鐵佬:[m_bye] 1位對任何事情都要求完美的人-_,-忍耐力都十分高...見你可以晚晚挨夜升級就睇得出....
██豬(威&明):2位兄弟~好想再去廣州找你地-.-要番工...都係要等下吧
██榮佬:十分支持跟信任我的1位人物-_,-不過你都要對人有一定的防範...咪再被人呃啦...
██波羅:你..你你...你你你...太容易信人啦-.-被人呃ge機率仲高過榮佬..小心d啦你
██人品倫:-.-每日記住上香呀....做多d好事啦-.-.....人品...不用提了...-_,-
██室長:-_,-多謝哂你每次gvg都開隻"雞"黎支持我...下次如果可以燒埋隻雞被我更加好...
██烏鴉(公&婆):男的聰明..不過女的更聰明..-_,-由你2轉色到3轉-_,-感情不錯的2公婆..給我1種"嫁雞隨雞~嫁狗隨狗~嫁著烏鴉...."後面3個字留番被你地吧-_,-
██水寒:呢位廣服戰友-一直戰到黎聖域~實力高超~都係鍾意你玩心0多d[m_装可怜]
██芒果(仔&囡):就係你地...你...玩鑽石玩到大巴帽..害我花了接近1e在鑽石個臭女人身上..我恨你..更恨你的大巴帽引誘我...
██伯爵:失中左十分久的獵人...神射先岩...-_,-有機會再同你玩吧
██冰豬:冰豬呀冰豬~自從打工後就好少係ro見你...多d上吧..掛住你...好想用哂衫d e架掛起你...
██哂氣:溝女第1~打機第2的靚仔cm~當然...靚極有限個隻.....-.-[m_被抛弃]
██狼:十個古惑9個衰.自己霖清楚吧
██大索:咪甘懶~~~~~快d搵工啦你
██葉葉:口才了得....不過..在天之靈安息吧...[m_倒]
██老花:忘記左玩ab大,火爆當頭的你...別砍我..我道歉...

████████████以上都是我已故的朋友...我-Dicky係到答應你地.一到初1/十五就買燒豬同酒被你地~ps燒豬太貴...買燒肉算吧...酒能亂性..清水算吧....以上排名不分先後.無名的晚上報夢被我吧██████████

原帖由 脑残片发放员 于 2008-11-22 19:27 发表
路过.LZ我给你发发药

发你MB.LZ是吃我长大的.你一边去

路过.LZ我给你发发药

原帖由 神医【曲席瑞】 于 2008-11-22 16:28 发表
哎..
无西空

....测那..s1无唉弄..

原帖由 大佬Dicky 于 2008-11-22 17:28 发表
你腦子太黃了....

黄种人啊嘛!点可以吾黄啊!哈哈!
生活中有过多的沉重,终于有一天,能和她一起无拘无束地疾驰在无人的地方,真是备感轻松和解脱。

黑社会?RP差的集中营!

你腦子太黃了....

原帖由 大佬Dicky 于 2008-11-22 17:17 发表
看來很多人跟我一樣有空

你个胸有没甘凶先!!—○—。
生活中有过多的沉重,终于有一天,能和她一起无拘无束地疾驰在无人的地方,真是备感轻松和解脱。

看來很多人跟我一樣有空

哎..
无西空

原帖由 漆黑Loading... 于 2008-11-22 11:56 发表

论坛是公众地方,公众地方就是言论自由的地方,你看不懂就说是火星语?DICKY是澳门人,对普通话不精通很正常,难道别人写下日文你看不懂又是火星语?我发觉你这人说话很难听

版聊禁止

██肥婆kito:睇個名都知啦 好鬼肥嫁距..成日話自己靚女-.-都大學了..."醜"字仲未色寫...

阿姨你都有今日啦[m_傻笑]

机闪楼空了!
肥美的翅膀

原帖由 复读机 于 2008-11-22 14:06 发表

难道情感区能发这贴?

能!
肥美的翅膀

DICKY你只小小丑引出复读机大小丑1只了,那个```能否请你这牛人报下大号,方便日后我找你太阳?

找我的,看右下有录象,里面有我大号