返回列表 发帖
千奇咪跌

原帖由 钱.女人.毒品 于 2009-6-6 00:00 发表
..RO有上50的号.每个号都是不同的名字.难道要每个RO名都注册一个号,然后轮流上来叼你?.

点解你那么欠叼啊..不知道你怎么想的..果然人格有点问题

M仔是吧?? 感你會不會IP名叫M仔呢? 我又不知道你系邊個 來幫神話的我就叼 吹啊?? 群P就是 反正無聊

還有啊高達呢+事明顯系你料我在先的 你就惡人先告狀? 走去同小儀講話我料事?? 你都好厲害喔 佩服 你話得我先料 我就承受得到
竟然你話我系先叼你地的天人會員 你先來這裏叼人的 感我道歉咯

如果在高達未發一張帖之前 我在戰報入面叼了你地天人的會員即 我垰鉲覀系呢度同你地道歉  這不能完全怪我 我不知道你地系誰 誰幫神話講話的 我同啊果 天絕 距地全部都叼的 如果系叼錯 我道歉

原帖由 星の封印 于 2009-6-6 00:55 发表

作反啦作反啦........

跟住一起做翻 一起食窮肥CAN

卡卡西感出名 Ro入邊侑邊嗰晤識距喔 垃圾一隻啊嘛

无谓+无意义。。。。。。玩够咯,同志们收队~~

高达 你冤枉我呢件事 我系五会就感算数的  玩够?收队?? 你当我系啥?? 以后你出街小心D啊 一个五小心比人点错像入左厂就五好啦 你感多会员 我好怕的

原帖由 87590312 于 2009-6-6 10:22 发表
卡卡西感出名 Ro入邊侑邊嗰晤識距喔 垃圾一隻啊嘛

点啊? 呢位又系边位啊?? 系未又系你地天人即会员啊
你叫我垃圾 我无所谓嘎 反正我成日都比我打败的人叫垃圾的 我只会认为我系垃圾 你地连垃圾都不如罢了 随便叫吧

原帖由 卡卡西买卖 于 2009-6-6 12:31 发表
高达 你冤枉我呢件事 我系五会就感算数的  玩够?收队?? 你当我系啥?? 以后你出街小心D啊 一个五小心比人点错像入左厂就五好啦 你感多会员 我好怕的

不算就不算囖...随时恭候你.

狼狈为奸..加多条虫

垃圾卡卡西  幫神話又點? 群P?邊嗰譮幫尓跣 搞笑

呢個朋友 你放心 你要開P 隨時恭候 你五洗當心我有無人幫

原帖由 星の封印 于 2009-6-6 00:55 发表

作反啦作反啦........

鱼辉话买几斤生豪,刺身,一打雪碧去你铺头度开大食会...

乜我有冤枉你咩?5觉哦~~是哦好惊啊,我D乖仔最怕D亡命之徒的,乜都没就得条命,人地要同死过,5通我又真是要拿条命同他换?

离晒题既?

只有信仰,沒有背叛,有神論.

原帖由 天絶 于 2009-6-6 19:31 发表
离晒题既?

這才有東西看