返回列表 发帖
每次有什么事情,总有那么几个积极分子登场。
肥美的翅膀

原帖由 joe#123 于 2009-1-22 14:24 发表

某话我话你扮晒蟹啦

又屎又嚣张啊D人我捻某出
距会有几好打~!~我从RO登陆中国噶时候就开始玩啦
中途因为当兵某玩有2年我都某话好嚣张~你D咁噶人又屎又巴闭
你某嚣张我仲懒得理你噶~睇见你咁我先话 ...

返去你既伊X克战场啦,玩毛RO既,又无本事又要叫

系了```忘记你根本就识叫,完全吾觉有你存在

回复 #75 joe#123 的帖子

我地就嚣张吹么!!玩死我地阿笨!!好惊阿!!!!

你从ro登陆中国就开始玩甘厉害阿??吓死我拉!!

这个事件告诉我们,不要随便在自己空间里存照片.

哦~!~我浪费咁多时间同你玩做咩
明知道你肾仔一嗰来
我有时间都去赚钱啦
理你都傻噶
讲都吾够人讲好打都有限上次话同人打窝挨人淤到要死
你某要脸我都要啦,我都某想来踩你招牌啦,要打PVP就店装,某消耗呢D就系打实力,你D玩阴噶又叫人去。
单挑赢咗人地都话你肾仔啦,脑肾去边噶,人呢好似你咁就成日捻住边个阴你。
做人做到咁辛苦有咩用,我劝你凡事睇开D,成旧老湿咁,做野盲中中咁,而家叫你玩游戏又某系叫你去做特工。
系我我都娱乐为主赚钱兼顾,做咩事都系用脑噶后生仔

圣域之门收铁蝎卡或成品鞋有的PM我+QQ
长期接各级代练有意者PM

其实我边一边都某帮噶
我从头到尾只系嗰看客
你要话抽囖迷比你扮下野先囖
边个系肾仔成个服务器都知道晒啦
洗我讲噶咩讲咁明啊
你体来都系好耐某去稳女叼过啊啦菊精上脑好易死噶
建议你去稳多D女出来唱下K认识下之后搞翻件
我就做晒好人啦教埋你点减压

原帖由 joe#123 于 2009-1-23 00:42 发表
其实我边一边都某帮噶
我从头到尾只系嗰看客
你要话抽囖迷比你扮下野先囖
边个系肾仔成个服务器都知道晒啦
洗我讲噶咩讲咁明啊
你体来都系好耐某去稳女叼过啊啦菊精上脑好易死噶
建议你去稳多D女出来唱下 ...

得啦得啦,大号都无既死废柴收P啦

大家认住啦,离只佬成日叫女的出去然后就搞人噶,警 察叔叔捉距啦

原帖由 joe#123 于 2009-1-23 00:39 发表
哦~!~我浪费咁多时间同你玩做咩
明知道你肾仔一嗰来
我有时间都去赚钱啦
理你都傻噶
讲都吾够人讲好打都有限上次话同人打窝挨人淤到要死
你某要脸我都要啦,我都某想来踩你招牌啦,要打PVP就店装,某消耗 ...

你去PVP门口提倡叫人店装吧,就识装B话自己有米,我等住比你玩死吖,店装佬

搞女人犯法?你点出黎噶?你老母同只牛叼生得你?定系垃圾堆自动生成的产物?

∑、別 蓅 淚ζ’∫   

〔ⅱ〕俄們 還昰 朤叐 ぬ ﹑√

原帖由 Kevin小腾 于 2009-1-23 10:49 发表
搞女人犯法?你点出黎噶?你老母同只牛叼生得你?定系垃圾堆自动生成的产物?

甘你系你老豆第几个女人既产物?

小龙无系呢度同d傻噶讲野拉!!!

d人个个从ro登陆中国开始玩!!劲到飞起!!!一阵人地玩死你啊!!!我都惊惊地!!

去另外一个贴激情拉

我系我老豆同我老母的产物..你啊?系某男人跟只牛叼hi ..的产物.

∑、別 蓅 淚ζ’∫   

LS的又发傻了....睇SM片睇得太多了.....3鹿被告得死刑了,希望你能得到治疗

叶叶距地傻噶嘛,我知吖 由头到尾都系得把口

之前有只扼女仔出去搞既佬话要玩死我,我几惊吖,吓到我训觉都笑醒...

啊Xx先生.你真好野!!

∑、別 蓅 淚ζ’∫   

原帖由 漆黑Loading... 于 2009-1-23 10:44 发表

得啦得啦,大号都无既死废柴收P啦

大家认住啦,离只佬成日叫女的出去然后就搞人噶,警 察叔叔捉距啦

关你閪事啊
~GVG就出去搞女人噶
点蚊你吹得我涨啊
你慢慢废啦