返回列表 发帖

下個可能喺沵了sb武
重新開始...❤菂旅程...

被盗的都系50级3个太阳以上的QQ来的
跌抵了,系可以爬番起身的
我明白,我了解,我任性,我妄为,我自我,我执着
所以我系我,哇咔咔

cancan我以为你乜事,退了我群
所以我系我,哇咔咔

甘過癮

[m_哭] [m_哭] cancan我发现一间好好吃的店,得闲一起去啊
所以我系我,哇咔咔

顶楼么?
所以我系我,哇咔咔

我个Q 50+以上噶好似好多比人盗...连以前精彩噶猫姐+AYA+JUNS+天右都比人盗左..岩先同TX技术部噶人讲左..我连TX06年比我噶初始密码都罗左去申诉..但是条扑街已经都罗得翻..我问驱有乜保障到我..驱话呢个问题解决5到..要更高级噶部门先可以解决..感我问我可以点..驱话叫我去投诉有关部门..感者得个9 UP..我系中山4路同驱讲电话讲到中山7
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

[m_怒] [m_怒] 甘的确好火喔,如果系我,一定闹到距仆街
所以我系我,哇咔咔

[m_怒] [m_怒] 痴线的腾讯,分明距问题啦,等我去闹到距无声出
所以我系我,哇咔咔

原帖由 zjy311 于 2009-3-9 19:22 发表
我个Q 50+以上噶好似好多比人盗...连以前精彩噶猫姐+AYA+JUNS+天右都比人盗左..岩先同TX技术部噶人讲左..我连TX06年比我噶初始密码都罗左去申诉..但是条扑街已经都罗得翻..我问驱有乜保障到我..驱话呢个问题解决 ...

连MM,垃圾龙都遭遇毒手...简直好似围绕RO嘅人嚟盗咁嘅..

我老公个朋友...玩WOW的..
都无拉拉比人盗Q.
同只野斗申诉咯..
持续咗两个星期后.
盗Q个只野自己放弃距先罗得翻个Q咋..
腾讯太垃圾了..
我做心理准备长期作战了........
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

原帖由 ccrol 于 2009-3-9 18:10 发表
[m_哭] [m_哭] cancan我发现一间好好吃的店,得闲一起去啊

哈哈...比人盗Q啊嘛..
个只扑街傻既..个Q我用咗差不多10年.
竟然同我讲个Q系距几年前不见的..
SSBB甘...

月月稳到间咩店啊?
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

妈的。。我59级QQ。。年制会员。。我5同驱死过我5姓陈。。

如果呢件事。。。我觉得应该我系源头。。。因为我系星期3-4呢2日其中一日开始比人偷噶。。。跟住陆续我罗翻又被申诉走。。。可能驱系我个Q度稳到你地噶Q号。。跟住一个个强破密码。。。

今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

问题更更,DT好似比你更加早喔

唔知道,觉得就系腾讯问题,手机捆绑都可以解,甘我真系好无言
所以我系我,哇咔咔

原帖由 星の封印 于 2009-3-9 19:56 发表

哈哈...比人盗Q啊嘛..
个只扑街傻既..个Q我用咗差不多10年.
竟然同我讲个Q系距几年前不见的..
SSBB甘...

月月稳到间咩店啊?

吃冰镇噶,真系好正,又不贵喔
所以我系我,哇咔咔