返回列表 发帖
做咩戰報圖係一堆液體+固體嘅排泄物?????

電信I服 收/售/代練 帖子請戳~

華南Penril - ☆牧无尊长☆
普隆德拉 - ☆牧无尊长☆
電信Iris - ☆牧无尊长☆

復活區☆牧无尊长☆再次回到本人手中,感恩~

原帖由 牧无尊长 于 2009-1-22 01:00 发表
做咩戰報圖係一堆液體+固體嘅排泄物?????

咪系can最中意吃果d咯....

原帖由 okii 于 2009-1-22 01:03 发表

咪系can最中意吃果d咯....

oh no................so terrible!!!!!!

電信I服 收/售/代練 帖子請戳~

華南Penril - ☆牧无尊长☆
普隆德拉 - ☆牧无尊长☆
電信Iris - ☆牧无尊长☆

復活區☆牧无尊长☆再次回到本人手中,感恩~

花牛牛~

顶楼啊~

原帖由 okii 于 2009-1-22 01:00 发表
为表歉意....我决定抛弃can投奔天人去.....话我知边度集合啊555555555555

花宝宝..无咗你..我不要做人了.........
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

原帖由 星の封印 于 2009-1-22 01:41 发表

花宝宝..无咗你..我不要做人了.........

1来..佢晤喺叫花宝宝,佢喺叫花牛牛...2来.你都晤喺人,,你喺潴之嘛~

天人在首都东门集合嘎!~多谢捧场!呃,貌似图片是酱油+芥末吧?

将北狗赶出中国   

继续北狗滚你妈的祖宗十八代

[m_走开] 份戰報唔夠專業...

原帖由 lanzhuzhu 于 2009-1-22 02:53 发表
将北狗赶出中国   

继续北狗滚你妈的祖宗十八代

打个GVG有必要搞到这样吗?加上句说话会不会过分了点,玩个游戏要搞到地区人民感情分化。

要闹你话闹人地工会咯

(PS:要喷我都没办法,我系爱国主义者)

[Jan 21 22:00:05] 秘密基地 [普隆德拉2]的'斯般希特'被 [^@^杰杰﹃_﹃?娃娃^@^] 工会的 [~杰杰~O~无闻~] 占领了

赞下自己先...嘿嘿......

原帖由 okii 于 2009-1-22 01:00 发表
为表歉意....我决定抛弃can投奔天人去.....话我知边度集合啊555555555555

首都东门

唉... 琴晚GVG闷到傻啊!!  猪叮好挂住你啊  快D回来吧