返回列表 发帖
继续吠喇嘛狗閪第一武..祢晤喺好閪识摇头摆尾嘅咩?下次"3T"冇人,又去边度吠啊?继续翻蓝天吠??

原帖由 ╲゛τɡの豬 于 2008-5-15 21:02 发表
不跟你这垃圾谈话了,得闲GVG睇下我个名有无刷城咯!!!!!!!!!!!!!我唔怕你只狗閪猪武啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!

弱智,刷城就好劲啊?????清完人先刷定喺刷城走人,费事俾人清啊??弱智閪.

唔好拿灾难来开玩笑好无.

只有信仰,沒有背叛,有神論.

喺只弱智閪第一武挪嚟开玩笑遮.

原帖由 ╲゛τɡの豬 于 2008-5-15 21:02 发表
不跟你这垃圾谈话了,得闲GVG睇下我个名有无刷城咯!!!!!!!!!!!!!我唔怕你只狗閪猪武啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!

你的名是...不怎么出名...從來沒留意過
莭使伱已經吥愛硪;莭使伱已經莣記硪;莭使硪從笹堺裏消失.硪依繎噯着伱,硪譮迲找壹嗰兲使,讓它代鐟硪逨噯伱.

第一武 13:29:38
我觉得我自己唔可能再帮神话了,帮都应该同廣CSIP嘅人一起合作,因为未来我地要面对上海北京FU等大工会,所以现在要跟廣CSIP嘅人团结,别执迷不悟啦,火老..就算我讲得唔岩都好都系为了我地以后华南有个强会还在JF长驻
火鳳凰 13:30:32
那你觉得你能帮到华南那一个强会在JF长驻?
火鳳凰 13:30:45
你又做出过什么贡献?
第一武 13:32:53
我一心系为了广州华南能够大家团结,未来要同上海D劲会打而做准备
第一武 13:33:27
现在的天下会嘅人叫唔成我翻去,我都冇咩必要翻嚟神话
第一武 13:34:12
我觉得将门嘅人对我比较好,最起码连G会左手也弃暗投明
火鳳凰 13:35:03
你既然觉得广CSIP好,那祝走好,祝你成功.弃暗投明?我亏你还是华P天下会出来的人.
第一武 13:35:07
只可以讲声对唔住,我GVG系帮问天的
第一武 13:35:25
對,未到华南时,我还是广C的人
火鳳凰 13:36:02
算了,不多来不勉强任何人的去留.只是既然选择了去,那就别在我们的群里公开散扩你的公德.
火鳳凰 13:36:45
你喜欢走,喜欢留我没有任何意见.只要你自己觉得开心.
第一武 13:36:50
好,你话嘅,以后我地有缘在见
第一武 13:36:59
對,呢句话最好听了
第一武 13:37:27
而且我觉得在神话英雄无用武之地,你地根本就无视我
火鳳凰 13:38:21
是吗?你那走得对了.留人要留心,既然留不住心,那就祝你前途广阔.
第一武 13:42:09
现在帮七彩系我当年就欠七彩一个大人情,而且我自己都有心留在七彩了,至于剩翻几个天下嘅人呢,我都唔会强求佢地,我自己都有理想,能够帮到七彩系我嘅福气,能够在神话玩我也觉得开心,至于PVP你地的THE ONE 我都略知一二,你地抗衡将门,冇咩必要
火鳳凰 13:44:23
PVP不和将门打,难度都和他们坐在里面聊天吗?那这还是PVP吗?
第一武 13:45:51
现在PVP没见IP人去,比较寂寞
火鳳凰 13:48:22
这个不需要你去操心,我们有我们PVP的方式.你既然觉得将门好,那你在将门打我无意见.你喜欢去就去.但根本不需要宣扬你的公德如何伟大.
火鳳凰 13:48:57
OK了,你的意思我明白了.我的意思你也应该明白.那大家也不需要再多说了.
第一武 13:50:33
而且我好佩服伱本人,在华南的诸神黄昏下能够挺身而出支持大局,最后祝福神话以后能够保持华南第一大会嘅称号

搵咗段笑閪死人嘅对话.

原帖由 无解 于 2008-5-15 21:00 发表

你个脑残,G会俾边7个叛徒操控啊?一直努力维持工会发展工会的CAN是叛徒?尽心尽力为工会不为回报的脾气是叛徒?

不知道谁叛徒,离开G会的人是谁?拆散G会的人是谁?
幸好剩下的人团结一致,齐心搞 ...

哇..无解好型啊
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

直接人身攻击

原帖由 飘过的云朵 于 2008-5-15 21:08 发表

直接人身攻击

对某D狗閪晤使俾面嘅.

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-5-15 21:07 发表
第一武 13:29:38
我觉得我自己唔可能再帮神话了,帮都应该同廣CSIP嘅人一起合作,因为未来我地要面对上海北京FU等大工会,所以现在要跟廣CSIP嘅人团结,别执迷不悟啦,火老..就算我讲得唔岩都好都系为了我地以后华南 ...

哇..死囖..
连肥天都拖埋落水..
真系话距系华南P既人都觉得羞家啊

哇..原来刷城就系劲..甘全服都无垃圾啦..
个个都好閪劲噶..

原帖由 星の封印 于 2008-5-15 21:11 发表

哇..原来刷城就系劲..甘全服都无垃圾啦..
个个都好閪劲噶..

垃圾惨晤好怪佢..只傻閪讲嘢晤经大脑嘅..可能甚至冇脑嘅添.

路过``继续闹``

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-5-15 21:12 发表

垃圾惨晤好怪佢..只傻閪讲嘢晤经大脑嘅..可能甚至冇脑嘅添.

叼..你做咩讲个真相出离姐...人哋好无面噶
吖...SORRY...5记得个只弱智仔连面都无既

原帖由 星の封印 于 2008-5-15 21:13 发表

叼..你做咩讲个真相出离姐...人哋好无面噶
吖...SORRY...5记得个只弱智仔连面都无既

喺嘅喺嘅..我嘅错...
不濄狗要面嚟做乜??摇头摆尾??搵新主人?