返回列表 发帖
原帖由 小脾气 于 2008-5-15 22:19 发表
快教我贴图拉....OTL

弟弟你无可救药了,我对你变成了脑瘫这一事实感到痛心...
你快把你的钱都拿出来做善事挽救下拉?你咩血型啊?
快去捐血啊!!

原帖由 okii 于 2008-5-15 22:27 发表

弟弟你无可救药了,我对你变成了脑瘫这一事实感到痛心...
你快把你的钱都拿出来做善事挽救下拉?你咩血型啊?
快去捐血啊!!

我还等你们捐钱救济我呢..

路过下
今日噶5T就系以前噶ITE..有风就使尽驱..5系5知有边一日会风都无D死寂系呢树!!
".●rz 蒤.゜~`)先生/小姐的呐喊 : 神话盟.给我连滚带爬滚过来JF4

守護┝焚天の4葉┥永恒dē友情
ps:懷念平靜dē廣s

原帖由 濑户璨 于 2008-5-15 22:26 发表
边个天下呀?广C个天下呀?唔系N年前就比我地打到退出晒RO了咩

华南PENRIL
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

原帖由 星の封印 于 2008-5-15 19:23 发表

今天捐了5箱面面过去...- -..另外加捐点钱

[m_偷看] 肥CAN捐D比我

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-5-15 19:57 发表

果嗰喺一嗰妄想症极高.经常搵人做佢老婆嘅人.................华P嘅...边嗰我就晤讲喇.总之傻仔嚟嘅..之前就话仰慕神话,问会长挪旗..之後就同神话嘅会长讲叫神话向蓝天投降....跟住到琴日又话天狼盟同中央合会 ...

[m_电话] 5通个个系绝对幸运?
个日系SY见到我,同距闹左一场,跟住我话去PVP,距又5敢去。然后又凶我,叫我留我屋企地址,话砍死我,`我系甘E留左个地址比距,5知到我几时出街比人砍呢。。。[m_星星眼]

原帖由 q猫 于 2008-5-15 19:24 发表

A FOR 阿婆

哈哈,又一个笑

武豬,晚安
跌抵了,系可以爬番起身的
我明白,我了解,我任性,我妄为,我自我,我执着
所以我系我,哇咔咔

[m_电话] 我以前都系天下打过一排GVG哇~不过5见第1武窝~
[m_阴笑] 我记得BOSS比左1E我,系个次争霸战赢左的奖品~

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2008-5-15 20:34 发表
上嗰月猛咁加我Q..俾我拉咗入黑名单了.

小聪儿有无挂住我呢?嘻嘻[m_害羞]
所以我系我,哇咔咔

有句嘢更新..

第一武 12:17:45
请问神话有无愿意同我地天狼会合并啊?

哇..乜5系中央咩?
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

垃圾惨祢哋搞到只狗閪晤敢上小站喇..

其实那个边个来咖?天狼的?天狼的边个?等我打听下先

又一个出名的人了

嘻嘻,周围客串下先
所以我系我,哇咔咔

原帖由 ccrol 于 2008-5-16 00:13 发表
其实那个边个来咖?天狼的?天狼的边个?等我打听下先

又一个出名的人了

嘻嘻,周围客串下先

[m_偷看] fat moon

一定吾系天狼咖啦,天狼大部分我都认识的,个个都好好的,哈哈

请果位又犀利又伟大又劲抽又XX的人不要拖天狼落水,讲野前有无问过人哋果会长啊

米系度搞衰天狼个会啊,有野就用自己的名,米拿人哋工会在这里同人哋惹麻烦

所以我系我,哇咔咔