返回列表 发帖
原帖由 星の封印 于 2009-8-2 19:26 发表

你哋同卡卡西既恩怨我无兴趣介入.
不过唔好拉G会落水.
还有.G会系主动去Z2既.无边个可以赶我哋去边.只系积分我哋已经无兴趣去.

大家千奇唔好相信哩个长期冇蜂胶派嘅女人讲嘅嘢啊!

路过.
有我个名喔
负二代你们伤不起的.

原帖由 SiufaI' 于 2009-8-2 19:43 发表

你因住佢又坐爆你嗰帖.....

原帖由 SiufaI' 于 2009-8-2 19:43 发表

鱼晖你食自己吧...无噶啦..以后都无噶啦..
http://honeymilk.taobao.com/
HoneyMilk化妝品雜貨店

车。。。我以为又有嘢睇添= =

原帖由 .′戀ヤò錻﹑ 于 2009-8-2 21:37 发表

你因住佢又坐爆你嗰帖.....

我唔惊嘎...我...我...我..我真係唔惊嘎~

原帖由 星の封印 于 2009-8-2 21:39 发表

鱼晖你食自己吧...无噶啦..以后都无噶啦..

喂洗唔洗玩咁大先顶你~

好耐无广服GVG了

路过路过
跌抵了,系可以爬番起身的
我明白,我了解,我任性,我妄为,我自我,我执着
所以我系我,哇咔咔

我地有蜂胶派哦,想要的来我度帮我打啦  嘻嘻

原帖由 星の封印 于 2009-8-2 19:26 发表

你哋同卡卡西既恩怨我无兴趣介入.
不过唔好拉G会落水.
还有.G会系主动去Z2既.无边个可以赶我哋去边.只系积分我哋已经无兴趣去.

个个去打城都是主动去噶啦,5通人地会拿支枪指住你个头逼你咩?朋友,你就看看是我拖G会落水呢定某某人拖G会了,话晒曾经是同盟,我也无谓专门挑战边个公会,你地去边有你地的理由,守不住是我们的问题,我从来没话过钟楼2属于我地,不过既然某某人话是他物企,甘我重是建议某某人多点看看自己家吧,米一晚GVG2个钟头就给人多次入屋咯,而且,你古是入去饮茶咩~~~哈哈哈哈哈

原帖由 麵包超亼丶More 于 2009-8-2 13:09 发表

高达不能这么说..卡卡小朋友最喜欢挑拨的..别中计

挑毛啊?你以为就他能挑起什么事情?顶多还不是一场口水然后XXXXXXX,G会什么时候能让他挑拨了?我们什么时候有几个人鸟他了?

纯粹路过~

原帖由 卡卡西买卖 于 2009-8-2 15:53 发表
  需要挑拨么??  音我MISS的人 下次记得带好PP啊 不然又好似星期三感 MISS后自己出去了

某某人又在犯逻辑错误了,一个刺客打两个刺客,无论点样死出去我觉得都是比较合理的,不过如果给我一个搞定晒你两个,甘你就真是要好好考虑下是不是要删号了,是哦你话要删号退出也不是一天两天一次两次的事了,理解,理解~至于PP嘛,为了杀某人买PP那是SB,与其要带PP去,倒不如我带多几个人去

孤單的時候,吥偠黑色的沉默,給我一朵淡藍色的花,花哩有我美麗的寂寞!

风抚过大海,

卷起细碎的浪花,

风掠过草原,

卷起生命的希望,

风刮过山峰,

卷起生存的渴望。

孤独的夜,

辗转反侧,

火堆燃烧着生命的华光,

生命短暂,

华彩绽放……

原帖由 powerstar 于 2009-8-3 07:43 发表

我地有蜂胶派哦,想要的来我度帮我打啦  嘻嘻

我小人物来的...你无视我吧..

原帖由 powerstar 于 2009-8-3 07:53 发表

某某人又在犯逻辑错误了,一个刺客打两个刺客,无论点样死出去我觉得都是比较合理的,不过如果给我一个搞定晒你两个,甘你就真是要好好考虑下是不是要删号了,是哦你话要删号退出也不是一天两天一次两次 ...

其实。。一个日两个很正常。。