返回列表 发帖
偶家孩子是HERO!!!!!!

除開不迷路次數.....還有不被召喚次數滴話.......
︵ゞ上帝話ヅ世界上'ゞ無左我   .ゃ.系①個遺憾...灬可愛.."]代言人?

大家好吗?
狼心狗肺的人始终都有人认为距是好人;
用心良苦的人始终都有人认为距是虚伪;
十恶不舍的人始终都有人认为距是为世所逼;
与世无争的人始终都有人认为距是伪善;
站在吾同的立场是可以将同一件事有吾同的看法。

原帖由 ?_べ 于 2009-7-23 11:25 发表
偶家孩子是HERO!!!!!!

你家孩子真多

顶下
即是時代改變  記憶失去 羁絆也永遠不會消失

原帖由 广华城买卖 于 2009-7-23 03:12 发表

你妈閪生到你把口甘臭讲明你妈个閪真系好臭,同埋你真系好幼稚,讲野用个閪黎霖,记住系閪,唔系"西",唔明就问问你妈个臭閪啦,傻閪,白痴,弱智,口大就得架啦?比几条柒塞住你把
口够唔够啊臭閪,再唔识写个閪字既 ...

哦????你间2手专卖店未执粒咩???甘得闲上小站??照下自己个样喇!公元前2009年出世啊 成4000年进化仲系甘既马嬲样!你个样似人咩? 如果按照你既乜西理论.你个样甘7似山顶洞人.甘系咪可以证明你老豆老母系猩猩?用个脑啊!傻西仔!你以为自己好高文化?识讲个閪字就清华大学毕业? 甘执着个閪字就改个名兲绝閪喇~痴9筋.而家边个唔知道你姓我叫犯贱小名叫抵叼遮?? 你需要系到晒???? 我生日关你个憾+产卵事???  你妈个臭西啊 我知道你条7牙签啊~你有个西用啊?镇店之宝潴乸一隻!好意思拿出黎笑既你?甘7唔妥我生日去海珠橋吊颈喇!!!!!!

你妈只兲绝臭西西西西西西西西西西西西西西西

西!!!!

噗....

原帖由 你是孩子 于 2009-7-24 01:38 发表

哦????你间2手专卖店未执粒咩???甘得闲上小站??照下自己个样喇!公元前2009年出世啊 成4000年进化仲系甘既马嬲样!你个样似人咩? 你以为自己好高文化?识讲个閪字就清华大学毕业? 甘执着个閪字就改个名兲绝閪喇~ ...

真激動的小女孩~~

我看懂了.笑死我了....

娘比,SY的卵事,去凑热闹被关进XHW了

回复 #52 你是孩子 的帖子

冲动是魔鬼.......

原帖由 ._`黙./傷_; 于 2009-7-24 01:43 发表
娘比,SY的卵事,去凑热闹被关进XHW了

上個星期也跨服純表情了把.XHW3日遊

原帖由 q猫 于 2009-7-24 01:44 发表
冲动是魔鬼.......

你养唔熟嘎!

[m_走开]  

某狗被叼反了- -
ˊ;丶╲  當莪想妳啲時候﹡○.°.妳會吥會竾剛恏正茬想莪.  `˙﹡.